« Vissza / / Kantárok & Szárak / Kantárok & Orrszíjak / Zablanélküli Kantárok

F.R.A Freedom Riding Articles FRA Rebecca Sidepull (System 3), Crystal Finishing w. gyeplő

87090 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Black
Black FRA Rebecca Sidepull (System 3), Crystal Finishing w. gyeplő
Brown FRA Rebecca Sidepull (System 3), Crystal Finishing w. gyeplő
Mérettáblázat
Size A Crown B Browband C Combined Noseband D Pullback Combined Noseband E -Cheek straps Reins
P 60 cm 32 cm 65 cm 36 cm 95 cm 135 cm
C 65 cm 34 cm 72 cm 39 cm 100 cm 140 cm
F 69 cm 36 cm 78 cm 41 cm 105 cm 145 cm
XF 75 cm 38 cm 81 cm 43 cm 110 cm 150 cm
Vissza

While bridle sizes generally will fit horse sizes according to the size chart, horse head sizes do vary, and you should test the bridle first to make sure it is a good fit.

 

When the bridle is on, there should be a hand’s width between the chin strap and the horse’s jaw, two fingers’ width between the noseband and the horse’s nose, and you should be able to fit two fingers under the browband. The browband must not be so tight that it pinches behind the horse’s ears, nor be so long that it pulls the bridle forward.

Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

FRA bitless rendszer 3: a bitless kantárok nem újak! Évszázadokon át magától értetődőnek tartották a harapós kantárt, mielőtt azt gondolták volna, hogy valamit a ló szájába adnak, az emberek egyszerűen tettek körül valamit. Akkoriban elegendő volt egy kötél kötőfékként, és így jött létre az első bit nélküli kantár. A támasztósúllyal, lábbal és tapintó segédeszközökkel kombinálva a lovas keze a gyeplőn keresztül tartja a kapcsolatot, nem a szájával, hanem a ló fejével. Működési elv: Nyomás az orron és az arcokon, a gyeplő közvetlen kezelése. A 3. FRA® oldalbehúzó rendszer mellett több csomós FRA® kötőfék is található. Oldalsó húzás: Ennek az egyszerű kantárnak a bőr orrszíja mindkét orcán egy gyűrűben végződik, amelyhez a járdaszegély és a pofadarab rögzítve van. Az ugyanazon a helyen lévő második gyűrűhöz csatlakozik a gyeplő, amely finomítja a gyeplő kezelését. Ehhez hozzáadva egy kis bőrpánt, amely keresztben összeköti az orrszalagot a pofadarabbal, ez pontosan a helyén tartja az orrszalagot, és lehetővé teszi a versenyző számára, hogy nyomást gyakoroljon az arcára. Elhelyezés: Mint minden kicsit kisebb kantárnál, ez is számít az oldalhúzásnál, illetve a csomózott kötőfékeknél, hogy az orrszíjnak az orr kemény részén kell feküdnie, nagyjából ott, ahol az orrcsont kezdődik. Az oldalsó húzószerkezet szegélyszalagja ösztönösen megfeszülhet, de egyáltalán nem húzható meg. Ezzel elkerülhető a kantár kicsavarása. Hatás: Oldalra húzás: Ez a kantáros irodalmi azt csinálja, amit mond, oldalra húzza a fejet, a kéz nyaktól való elmozdítása azt eredményezi, hogy a pofadarab és az orrszalag közötti kapcsolat kombinációja a pánton és a gyűrűn keresztül nyomás az ellenkező arcra: elfordul. A gyeplő meghúzása (megállások) a zaj megkülönböztető nyomását eredményezi, ami ütemváltozásokat és/vagy megállásokat eredményez. Mindezt természetesen a többi segédeszközzel kombinálva. A kantárt csak akkor lehet szúrásra használni, ha kihúzófejet használnak. A kifeszített bitdarabot a gyűrűkbe kell akasztani, ahol általában a gyeplő rögzítve van. A dupla vonalú és a Pessoa kitöréshez ugyanazokat a gyűrűket használhatja. (FRA® pardoes és FRA® shango modellek) Alkalmasság: Az oldalra húzható és csomózott kötőfékek közvetlen hatásuk miatt nagyon jó egyszerű kantárok a lovas számára. valamint a ló. Könnyű rein-kontaktussal kombinálva használják, és nagyon alkalmasak érzékeny lovak számára. Ezért a kantár kifejezetten alkalmas fiatal lovak és tűzérzékeny lovak lovaglására. A kantárok alkalmasak a lovas kezétől félő, elkényeztetett lovak korrigálására is. A kantár egyszerűsége miatt kezdő lovas számára is alkalmas. Végül a kantárok remek lehetőséget adnak vidéki túrákra, túrákra és hosszú távú túrákra. A 3. rendszer összes kantárja kötőfékként is használható.

Tulajdonságok:

  • Kivitel: bőr oldalra húzható, Swarovski kövekkel kirakott Szín: mokka vagy fekete Nyakrész: anatómiailag formázott Bélés: puha bőr a nyak alatt, elől és orrrészben Homlokpánt: ívelt és finoman Swarovski-bevonat Orrpánt: anatómiailag formált, Swarovski kivitelben Állópánt: állítható Gyep: puha bőr klipszel

Termékkód: 322962

Vélemények elolvasása:

Szín: