Vásároljon 3 vagy több terméket
Kantárok & Orrszíjak

Kantárok & Orrszíjak

Kantárok mindenféle stílusban és designnal az összes szakág részére. Keresgéljen a díjlovas, lovastusás, ugrós és hobbi modellek széles választékában. 

222 tételek

Vásároljon a Kantárok & Orrszíjak horze.hu-n

A horze.hu oldalon kényelmesen vásárolhat online és a termékeit egy pár napos szállítási idővel kapja kézhez.

Egyszerűen rendeljen online és élvezze az alábbi előnyöket:

🚚

Ingyenes szállítás 14900 Ft-tól

💳

Fizethet PayPallal, vagy hitelkártyával

📞

Ingyenes ügyfélszolgálat & csevegés

Kivételes gyártási folyamatok, kidolgozott varrás és részletek teszik a Horze kantárokat prémium darabokká mind a minőség, mind pedig a kivitelezés tekintetében.

A kantárok a világostól egészen a sötétszínűig, minőségi bőrből készülnek mind a working equitation-os, vadász, díjugrató, cross, vagy díjlovasok számára. A díjlovas modellek vastag, puha béleléssel, elegáns, jól illő szárakkal, anatómiailag formált homlokszíjjal gazdagítottak a maximális kényelem érdekében. Egy hagyományos angol orrfék, vagy egy nagykantár lágy fogású kisszárral, mélyfeketében klasszikus darab, mely tökéletes stílusról árulkodik. Elegáns varrás és finom apró részletek emelik ki a tömegből a vadászlovasok, vagy a working equitation-osok modelljeit. Puha fogású szárak, vékony orr-, pofa- és homlokszíj adnak ezeknek a kantároknak kifinomult megjelenést. A cross szakaszra és a díjugratáshoz készült darabok sokféle orrfékkel elérhetőek, legyen az normál angol, vagy mexikói, hozzájuk pedig számos szárváltozat kérhető a gumistól egészen a bőrig. Egy masszívabb, szélesebb orrszíj és homlokszíj ideális a hétvégi lovaglásokra és a vadász alkalmakra is. A Horze kifejezetten széles, minden lovas igényt kielégítő választékot kínál kantárokból, a hobbilovasoknak csakúgy, mint a komoly, profi versenyzőknek.

Kantárok a speciálisabb sportágak részére is beszerezhetőek és számos kiegészítő is vásárolható hozzájuk mindenki számára. 

A zablanélküli kantárok jó megoldást kínálnak azoknak a lovaknak, akik zabla nélkül jobban mennek. A póni méretűek ugyanolyan választékban és minőségben érhetőek el, mint a nagylovaknak készített Horze darabok. A szintetikus kantárok jó opciót jelenthetnek a hétköznapi lovaglásokra, ár-érték arányban azonban kedvezőbbek bőr társaiknál. A Horze kantárok anyagminősége és szabása páratlan és a megfelelő ápolás és tisztítás mellett több lovasgenerációt is kiszolgálnak.

Top Kategóriák