Felhasználási Feltételek

"FIGYELEM: A jelen használati feltételek meghatározzák az ön hozzáférését és használati módját ehhez a weboldalhoz, Horze.com (a ""Weboldal""). Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el a használati feltételeket a weboldal használata előtt. A weboldal bármilyen módon történő elérésével, használatával, beleértve a korlátlan böngészést is, ön elfogadja az itt leírt felhasználási feltételeket. Amennyiben nem ért egyet az itt szereplő összes szerződési feltétellel, kérjük, ne használja a weboldalt semmilyen célból és módon. "

Tulajdonjog

A Weboldal összes szerzői és egyéb szellemi tulajdonjoga, beleértve korlátozás nélkül az összes szoftvert, valamint a fellelhető teljes írott és grafikus tartalmat, a Horze ("Horze) tulajdonjogát képezi. Minden jog fenntartva.

Árak

Az összes Horze katalógusban és weboldalon feltüntett ár tartalmazza az ÁFÁT. Kérjük, vegye figyelembe, hogy jogunk van bármely rendelés visszamondására, nem teljesítésére, amelyben hibás ármegjelölés van.

Védjegyek és Szerzői Jogok

A Horze, a Horze logó, valamint a weboldalon használt egyéb jelzések a Horze, vagy azok tulajdonosainak védjegyei. Ezeket a jelöléseket a Horze előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet felhasználni. Ezeknek a weboldalon megjelenített jelzéseknek bármilyen használata a tulajdonosok kizárólagos joga.

Amennyiben a vásárlási és fizetési folyamata ideiglenesen leáll, küldünk önnek egy emailt, amely tartalmazza a bevásárlókosarában található tételeket, és amelyre kattintva folytathatja a vásárlást.

Szerzői jogokkal kapcsolatos megjegyzés. Szerzői jogok © 2021 Horze International GmbH. Minden jog fenntartva.

Általános szerződési feltételek az értékesítésre vonatkozóan

  • Kézbesítési módok
  • Fizetési módok
  • Visszaküldési szabályzat
  • Adatvédelmi szabályzat
  • Biztonsági szabályzat