Vásároljon 3 vagy több terméket
Noi Téli Lovaglónadrágok

Noi Téli Lovaglónadrágok

A téli lovaglónadrágokat ha olyan az éghajlat, akár egész évben használhatja, miközben egy extra rétegről is gondoskodnak. Ezek a modellek belül vagy polár, vagy egyéb meleg anyagú béléssel megfelelő komfortérzetet nyújtanak a hideg hónapok során. 

33 tételek

Vásároljon a Noi Téli Lovaglónadrágok horze.hu-n

A horze.hu oldalon kényelmesen vásárolhat online és a termékeit egy pár napos szállítási idővel kapja kézhez.

Egyszerűen rendeljen online és élvezze az alábbi előnyöket:

🚚

Ingyenes szállítás 14900 Ft-tól

💳

Fizethet PayPallal, vagy hitelkártyával

📞

Ingyenes ügyfélszolgálat & csevegés

A thermo lovaglónadrágok vastag, meleg kivitelben tartják távol a hideget a téli lovaglások során.

A téli lovaglónadrágok polárbéléssel védik lábait a csípős időjárástól és biztosítják, hogy egész évben zavartalanul lovagolhasson. Válasszon a hagyományos stílusúak, vagy a bélelt modellek közül, melyekben elegendő a hely egy csizma, vagy egyéb alsó rétegek számára is. A hideg időben való lovaglás lehet kellemes is, ha megfelelően van felöltözve és távol tudja tartani a legnagyobb telet is.

Lovagoljon kényelemben a hosszú, hóban gazdag téli hónapokban is a Horze thermo lovaglónadrágjaiban.

Adjon egy speciális lovasnadrágot a téli ruhatárához plusz védelemért a hideg lovaglások alkalmával. Néhány Horze thermonadrág nadrágtartóval, plusz kivehető béléssel, vagy pedig szélesebb lábrésszel rendelkezik, hogy kedvenc vastag csizmája is beférjen alá. Semmi sem rosszabb annál, mintha túlságosan fázik és nem tudja élvezni a nyeregben töltött időt, egyszóval, készüljön fel jól a szezonra! Egy kis melegségért az edzés, vagy verseny során, próbálja ki a Horze klasszikus lovaglónadrágját extra polárbéléssel, maximális kényelemben. 

Top Kategóriák