ÁRAK ÉS SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK


A webáruházunkban feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, de a szállítási költséget nem. Jelenlegi szállítási díjaink a következők:
 

Ország Kézbesítő Rendelés összege Szállítási költség Kézbesítés dátuma Hogyan lesz a szállítás ingyenes!
Magyarország DHL Paket 0 HUF - 29000 HUF 1990 HUF 4-7 munkanap* Ingyenes szállítás 29000 Ft feletti megrendelések esetén
 

* Minden a Horze webáruházában leadott rendelést annak leadásától számított 2 munkanapon belül összekészítenek és kiküldenek a hollandiai raktárunkból. A Horze fenntartja a jogot a késésre az ünnepi, vagy az akciós időszakokban. Olyan rendelések esetén, amelyek hímzési szolgáltatást tartalmaznak, a rendelés feldolgozása 1 - 3 plusz napot vehet igénybe. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítmány nem kézbesíthető postafiók címekre. Számos termék partnerünktől érkezik be, amely hozzátesz a kézbesítési idejéhez. Kérjük, vegye figyelembe a termék oldalán és a fizetéskor feltüntetett várható kézbesítési dátumot, hogy megtudja, mi a végleges várható kézbesítési ideje.

Az ingyenes szállítás csak a hagyományos kézbesítésre vonatkozhat. A vásárlónak fel kell készülnie a kosarában megjelölt plusz költség megfizetésére, amennyiben házhoz szállítást, vagy utánvételes fizetést jelölt meg. Ingyenes szállítás nem vonatkozik olyan termékekre, amelyekre extra szállítási költség érvényes, mint például nagyobb méretű termékek, kocsik, ketrecek kisállatok számára. Amennyiben a termék speciális szállítási költségekkel rendelkezik, úgy az fel van tüntetve a termék oldalán.

Amennyiben egyértelműen hibás ármegjelölés történt (jelentése, hogy a vásárló a vásárlói jogainak határain belül megérti a hibát) az eladó fenntartja a jogot, hogy törölje a rendelést és ne értékesítse a terméket hibás áron.