Rólunk
Ez itt a Horze. Szeretnénk, ha megismerné a cégünket és azt, hogy mi különböztet meg és választ el minket a többiektől. Ismerkedjen meg a szponzorált lovasainkkal! Tudjon meg többet a jelenleg nyitott álláslehetőségeinkről! Örömmel fogadjuk a visszajelzéseit, kérdezzen, kommentáljon bátran! Lépjen kapcsolatba velünk bármikor!

A ló és lovas közötti különleges kötelék

A ló és lovas közötti különleges kapcsolat testesíti meg a lovassportok lényegét. A lovasok számára kivételesen jó termékek biztosítása erősíti ezt a kötődést, így számunkra ez mindig is az egyik fő motiváló erő volt. A lovaglás iránti szenvedélyünket a mottónk is kitűnően közvetíti: Ez egy életstílus.

Hogyan is kezdődött...

1982-ben egy kis finn városkában, Lahtiban, a lókedvelő Gunnar Gangso kezdte el patkók, hámok és takarók készítésével. A munkája iránti szenvedélye és a termékek kivételes minősége igen hamar nevet szerzett neki a piacon. Fokozatosan indította el a céget Finnországban és hamarosan azt vette észre, hogy Európa szerte elterjedtté vált.

Vásárolj a Horze üzleteinkben

Horze üzleteinkben lovasfelszerelések széles választékával találkozhatsz Európaszerte, ezenfelül pedig több száz viszonteladó partnerünknél is megtalálhatod kedvenc Horze termékeidet.