« Vissza / Márka / uvex

uvex uvex exxential II tocsen Lovassisak

84490 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Black/Silver
Black/Silver uvex exxential II tocsen Lovassisak
Dark Brown/Silver uvex exxential II tocsen Lovassisak
Mérettáblázat
Méret A
XXS-S 52-55 cm
S-M 55-57 cm
M-L 57-59 cm
L-XL 59-61 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Intelligens segélyhívó rendszerével az uvex exxential II Tocsen nagyobb biztonságot nyújt az egyéni terephackeléshez. Az anatómiai méretbeállításba integrált Tocsen ütközésérzékelő Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a versenyző okostelefonjához, és esés esetén automatikusan segélyhívást indít, beleértve a helymeghatározást.

A Tocsen ütközésérzékelőből és okostelefon-alkalmazásból (Android és iOS) álló egyedülálló technológia automatikusan észleli az esést, és megkérdezi a versenyzőket, hogy vannak. Ha 30 másodpercen belül nem reagálnak, a rendszer automatikusan értesíti az alkalmazásban megadott segélyhívókat, és közvetlenül a baleset helyszínére irányítja a segítőket. Az alkalmazás egy további beállítása lehetőséget ad arra, hogy a közvetlen közelben lévő összes Tocsen-felhasználó számára automatikus segélyhívást indítson. Ennek eredményeként a tocseni közösség minden szabadtéri sportrajongója potenciális elsősegélynyújtóvá válik. Magától értetődik, hogy a Tocsen alkalmazás GDPR-kompatibilis, és csak a szolgáltatáshoz feltétlenül szükséges felhasználói adatokat menti el. Minden információt kizárólag olyan németországi szervereken tárolunk, amelyek megfelelnek a szigorú adatvédelmi szabványoknak. A Tocsen alkalmazás letöltése és használata ingyenes.

Tulajdonságok:

  • Made in Germany inmould technológia: könnyű sisak a legnagyobb ütésállósággal. A Tocsen ütközésérzékelő tökéletesen illeszkedik a 3D IAS rendszerbe. Az Anatomic IAS lehetővé teszi, hogy a lovassisakot egyénileg a fejmagassághoz és -szélességhez igazítsák, ezzel megnövelt anatómiai élményt nyújtva a kényelemnek. Kiváló szellőzés a kifinomult szellőzőcsatornáknak köszönhetően, amelyek friss levegőt szívnak be és meleg levegőt vezetnek kifelé. Az uvex monomatic komfortzár egy kézzel nyitható és zárható. A Fast Adapting System (FAS) heveder egyszerűen és folyamatosan az Ön pontos fejformájához szabható. A belső bélés mosható és cserélhető. Súly: 420 g Szabvány szerint tanúsítva: EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014-12

Anyagösszetétel:

EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014

Mosási útmutató:

Mosható belső bélés.

Termékkód: 343174

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: