« Vissza / / Lábvédok & Fáslialátétek / Lábvédok & Fáslialátétek / Szállító Kamáslik & Istálló Kamáslik

Zandona Zandona Pro Safe szállítókamásli, első

53290 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Black
Black Zandona Pro Safe szállítókamásli, első
Mérettáblázat
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A PRO-SAFE szállítókamásli az új, 100%-ban Olaszországban gyártott szállítókamáslink, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megvédje a ló lábtövét és csánkját a karcolásoktól és ütésektől utazás közben. Speciális, nagy sűrűségű PE párnából készült a fokozott védelem, stabilitás és kényelem érdekében. Az izzadságot eltávolító Coolmax® belső rétegnek köszönhetően a PRO-SAFE szállítókamásli magas légáteresztő képességet garantál, hogy a ló lábai jól szellőzhessenek szállítás közben. A lábtő (első kamásli) és a csánk (hátsó kamásli) integrált, nagy teljesítményű védői jelentősen növelik a ló biztonságát utazás közben. Az NBR gumi ütéscsillapítók a csüdízületnek és a csüdnek extra védelmet nyújtanak a véletlen behatásokkal szemben, mivel ezek érzékeny területek. A biztonságos, kényelmes és egyszerű rögzítést a gyors és biztonságos hevederes rögzítőrendszer biztosítja.

Tulajdonságok:

  • Speciális, nagy sűrűségű PE párnázás a fokozott védelem, stabilitás és kényelem érdekében
  • Integrált, nagy teljesítményű lábtő- és csánkvédők a kiváló szállítási védelemért
  • NBR gumi ütéscsillapítók a csüdízületnél és csüdnél
  • Coolmax® belső réteg
  • Könnyen és gyorsan fel- és levehető
  • 100%-ban Olaszországban készült

Mosási útmutató:

Először távolítsa el a szőrt; a rászáradt verejtéket kefével. Győződjön meg arról, hogy minden rögzítés zárva van. Kézi vagy gépi mosás 30° fokon; enyhe szappan használatával. Szárítsa természetesen, távol a közvetlen hőforrásoktól. Tárolja hűvös és száraz helyen.

Termékkód: 344392

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: