« Vissza / / Lótakarók / Nyakrészek

Kentucky Horsewear Kentucky Horseware minden időjárási hurrikán nyak, 0g

31790 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Legjobb Ár
Legjobb Ár
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: DB/AB
DB/AB Kentucky Horseware minden időjárási hurrikán nyak, 0g
Mérettáblázat
Méret A
XS 80-100 cm
S 110-125 cm
M 130-140 cm
L 145-155 cm
XL 155-160 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az eső, szél és hideg időjárás elleni extra védelem érdekében a Neck All Weather Hurricane-t kínáljuk, amely illeszkedik a Hurricane szőnyegekhez.

Mi a különleges? A Neck All Weather Hurricane-t a Kentucky Horseware Turnout Rug All Weather Hurricane-nel együtt használják. A nyak 0 g és 150 g kiszerelésben kapható, hogy megfeleljen lovad igényeinek. és erős horoggal és hurokkal könnyen leválasztható. A 100%-ban víz- és szélálló külsőnek köszönhetően a nyak erős, ezért alkalmas az egész nap a terepen tartózkodó lovak számára. Szövetek és anyagok A nyak ugyanazzal a PU bevonattal rendelkezik, mint a Turnout Rug All Weather Hurricane, így lovad maximális védelmet nyújtanak az esővel és a széllel szemben. Ezt a PU bevonatot a nyak külső részén alkalmazzák, ami egyedülálló a lópiacon. Mivel a bevonat kívülről van felhordva, a nyak teljesen vízálló marad, és nem igényel különleges kezelést. A bevonat megakadályozza a nyak szakadását is. A nyak belső része mesterséges nyúlbőrrel van bélelve, hogy megvédje a ló sörényét. A nyúlbőr extra meleget biztosít, és puha tapintású a bőrön. Így a nyak tökéletes az érzékeny bőrű lovak számára. Forma és méret A nyak négy erős tépőzárral rendelkezik. Ezek a zárak a nyakrész belsejében vannak, így nincs rés a szőnyeg és a nyakrész között, és a víznek esélye sincs bejutni. Az elülső nyak zárásához két erős tépőzáras zár található, amelyek műbőr foltokkal rendelkeznek a klasszikus megjelenés érdekében.

Tulajdonságok:

  • A Turnout Rug All Weather Hurricane szőnyeggel kombinálva. Kapható 0 g és 150 g mesterséges nyúlbőr a nyak belsejében a dörzsölés elkerülése érdekében 100%-ban vízálló marad a külső PU bevonatnak köszönhetően Erős horog és hurokzárak a nyak belső oldalán nehogy víz szivárogjon a szőnyegbe

Mosási útmutató:

Ha a nyakrész sáros, egyszerűen le lehet tömlőzni. A mélyebb tisztítás érdekében a nyakpántot 30 fokon moshatja. A nyakrész nem igényel speciális vízálló kezelést, mivel a mosás nem károsítja a vízálló bevonatot. Javasoljuk, hogy hagyja levegőn megszáradni a nyakrészet.

Termékkód: 336613

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: