« Vissza / Márka / GPA

GPA GPA 4S Speed Air TLS lovaglókobak

253900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Black (Mat)
Black  GPA 4S Speed Air TLS lovaglókobak
Black/Shiny GPA 4S Speed Air TLS lovaglókobak
Mérettáblázat
Vissza


A táblázatban lévő összes méretezés a testre vonatkozik, és nem az adott kobak méretére. Használjon egy mérőszalagot, hogy lemérje a feje körméretét. A mérőszalagot a fülei felett kell végigvinni körben egészen a homloka közepén át a koponya hátsó részéig. Az EU kobak méretezés megfelel a fejméretnek centiméterben. A kobaknak olyan mélyen kell ülnie a fejében, amennyire csak lehet, viszonylag szorosan, hogy ha megrázza a fejét, ne mozduljon el.

Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Mint minden GPA sisakot, a 4S-t is a maximális védelemre tervezték. A 4S a maga 4 rétegével egy technológiai forradalom, amely optimális ütéscsillapítást és jobb ellenállást biztosít az oldalirányú összenyomással szemben.

Páratlan ütéscsillapítás Az abszorbens polimerből készült külső héj deformálása elnyeli az ütések első részét. Ez az új, egyrészes, kivehető bélés mosható, és szükség esetén cserélhető. A puha és pihés belső antibakteriális kezeléssel ellátott. Maximális biztonság a példaértékű stabilitásnak köszönhetően! Az kettős zárrendszert (TLS), a szabadalmaztatott merev állszíjat teljesen újratervezték, hogy stabilitást és tartást biztosítson, amelyet korábban kizárólag a motoros sisakok számára tartottak fenn. A hőre lágyuló gyantában az állszíj kiterjesztett védelmet nyújt a nyaknak, mivel a fedett terület nagyobb, mint a hagyományos kobakoknál. Az állszíj által a héjnak nyújtott megerősítés növeli az ellenállást oldalirányú ütközés esetén. Az új Fidlock mágneses rögzítő egy kézzel gyorsan nyitható és zárható, ami jelentősen megkönnyíti a használatát. A TLS rugalmassága további kényelmet biztosít, mivel alkalmazkodik az egyes személyek morfológiájához. A TLS állszíj az új GPA lovaglókobak kollekció védjegye. A 2. réteg felveszi az ütközés energiáját és elnyeli azt. A 3. üvegszálas réteg biztosítja az egész kobak merevségét, hogy elkerülje az oldalirányú összenyomódást. A 4. réteg a polisztirol héj, amely az ütközés alatti összegyűrődéssel fejezi be az ütés lassítását, így védi a koponyát a sérülésektől. Optimális szellőzőrendszer Számos elülső és oldalsó szellőzőnyílásának, valamint hátsó kivezetéseinek köszönhetően ez a sisak maximális szellőzést biztosít. Páratlan kényelem

Anyagösszetétel:

A GPA-sisakok választéka megfelel az EN1384-2017 szabványtervezetnek. A GPA-sisakok megfelelnek a jelenlegi amerikai ASTMF1163-15 szabványnak, és az SEI (amerikai minőségi címke) jóváhagyásával is rendelkeznek. Kérjük, rendeljen 1 mérettel nagyobbat, mivel a sisakok kicsik.

Termékkód: 345584

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: