« Vissza / / Lábvédok & Fáslialátétek / Lábvédok & Fáslialátétek / Szállító Kamáslik & Istálló Kamáslik

Zandona Zandona Support Boot hátsó

59290 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség

Szerezd meg a húsvéti ajándékodat - Spóroljon 15%-ot 28000 Ft feletti vásárlásnál és 20%-ot 45000 Ft feletti vásárlásnál

Vásároljon Most

Másolja be a kódot: EASTER
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 15%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 20%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.04.07-ig.
Szín: Black/Beige
Black/Beige Zandona Support Boot hátsó
Mérettáblázat
Size Circumference
PONY 24-27 cm
S 28-30 cm
M 31-32 cm
L 33-34 cm
L+ 35-37 cm
Vissza

The following measurements should be taken for finding the correct size:

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A "SUPPORT BOOT" pihenőcsizmát a felfüggesztő szalagok megtámasztására és az inak rögzítésére fejlesztették ki, a ló szállítása közbeni használatra és a munka utáni tipikus duzzanat csökkentésére. 100%-ban Olaszországban készülnek, COOLMAX®-szal (speciális szál, amely a nedvességet a szövet külső felülete felé szállítja, szárazon tartva a bőrt) cserélhető belső szalaggal. A pásztor-fetzárhoz zárt külső felületen extra védelem található a súrlódás miatti kopás csökkentésére. A tépőzáras elasztikus pántok úgy vannak kalibrálva, hogy optimalizálják az inak támogatását, biztosítva a kényelmet és a tapadást. Mérete és abszolút ergonómikus formája úgy lett kifejlesztve, hogy pontosan lemásolja a végtag szerkezetét, garantálva a tökéletes pozicionálást, miközben elkerül mindenféle stresszt. A „SUPPORT BOOT” a hagyományos kötszerek funkcionális és praktikus alternatívája, amely lehetővé teszi a veszélyes kötözési hibák elkerülését, miközben időt takarít meg.

Termékkód: 19382

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: