« Vissza / Márka / Samshield

Samshield Samshield Shadowmatt + 5 Swarovski, normál (bélés nélkül)

171900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 06.05.2024-ig.
Szín: Black
Black Samshield Shadowmatt + 5 Swarovski, normál (bélés nélkül)
Mérettáblázat
Size A
S 52 cm
S 53 cm
S 54 cm
S 55 cm
S 56 cm
M 55 cm
M 56 cm
M 57 cm
M 58 cm
L 57 cm
L 58 cm
L 59 cm
L 60 cm
L 61 cm
Vissza

All measurements in the table are body measurements, not actual helmet measurements. Use a measuring tape to measure your head circumference. The tape should sit just above the ears and wrap around the center of the forehead and the back of your skull. The EU helmet size equals the head circumference in centimeters. The helmet should sit as low as possible, and be a snug fit, so that it doesn’t move when you shake your head around.

Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Ehhez a termékhez bélés szükséges, amelyet a sisak vásárlása vagy ára NEM tartalmaz. A külön megvásárolható bélés a 320118-as cikk alatt található. Egy szép kék kagyló 5 elegáns Swarovski kristállyal stílust ad ennek az univerzális sisaknak.

A prémium motoros sisaktechnológia által ihletett Samshield sisakok nagy teljesítményű anyagokból készülnek, hogy megóvják a versenyzőket fejlett kényelemmel és páratlan biztonsággal. A kiváló minőségű polikarbonát külső burkolat egy változó sűrűségű polisztirol állítható belső héjjal kombinálva kiváló ütéselnyelést biztosít. A karcolásgátló matt festék mindig frissnek és professzionálisnak tűnik. Ezt a tökéletes bukósisakot egy levehető és mosható belső komfortbéléssel szállítjuk, egy kliprendszerrel, amelyet úgy terveztek, hogy a sisak a helyén maradjon, és ne billenjen le a lovas fejéről. Ez a teljesen cserélhető és testreszabható bélés fiatal lovasokkal együtt nőhet hosszú távú használatra.

Tulajdonságok:

  • Kivehető memóriahabbal bélelve az egyszerű tisztítás és a tökéletes védelem érdekében A belső hab fokozatonként hozzáadható, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson Erős kliprendszer jobban tart, mint a tépőzáras rögzítő. Vonzó elülső levegőbemenet az optimális légáramlásért Kiváló kényelem Normál nyakrésszel. díjlovas állszíj az alacsony konty frizurákhoz - Ellenőrizze a 320120-as tételt. Megfelel a CE VG1 biztonsági szabványoknak

Anyagösszetétel:

Külső héj: polikarbonát. Belső héj: polisztirol.

Termékkód: 320121

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: