« Vissza / / / /

PS of Sweden PS of Sweden Flying Change Kantár

127900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Spóroljon EXTRA 7.000 Ft-ot rendelésén
Másolja be a kódot: SPRING-HZ
A minimum rendelési érték 28000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 2023.04.02-ig.
Szín: Black
Black PS of Sweden Flying Change Kantár
Brown PS of Sweden Flying Change Kantár
Mérettáblázat
Size A Crown B Browband C Combined Noseband D Pullback Combined Noseband E -Cheek straps Reins
P 60 cm 32 cm 65 cm 36 cm 95 cm 135 cm
C 65 cm 34 cm 72 cm 39 cm 100 cm 140 cm
F 69 cm 36 cm 78 cm 41 cm 105 cm 145 cm
XF 75 cm 38 cm 81 cm 43 cm 110 cm 150 cm
Vissza

While bridle sizes generally will fit horse sizes according to the size chart, horse head sizes do vary, and you should test the bridle first to make sure it is a good fit.

 

When the bridle is on, there should be a hand’s width between the chin strap and the horse’s jaw, two fingers’ width between the noseband and the horse’s nose, and you should be able to fit two fingers under the browband. The browband must not be so tight that it pinches behind the horse’s ears, nor be so long that it pulls the bridle forward.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 14900 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az orrszíj vékony fazonú, hogy szabadságot biztosítson a pofacsontok és az idegvégződések körül. Az orrszíj az áll alatt bélelt betéttel rendelkezik és svédcsattal kapcsolható. Tarkórész A különleges kialakítású tarkószíj formája csökkenti az érzékeny fülrész mögötti és a ló tarkójára eső nyomást. Az extra bélelés nagyobb helyet biztosít a fülek természetes mozgatásához. Pofaszíjak A pofaszíjak laposak, speciális, különleges belső csat bélésünkkel a végükön, mely lehetővé teszi a zabla megfelelő pozícióját a ló szájában. Segít a tarkóra érkező nyomás csökkentésében. Belső csat bélésünk választható és könnyedén kapcsolható ki-be. " Homlokszíj A homlokszíj az egyedi, különleges "Rápattintható" kialakításunkkal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy pár másodperc alatt lecserélje, akár még úgy is, hogy már a ló fején van a kantár. A "Rápattintható" gombos rész kék, PS logóval. Exkluzív angol, növényi cserzésű bőr. A PS of Sweden legkelendőbb díjlovas kantárja luxus stílusban készült lekerekített bőrrel, lakkozott részekkel, vízszintesen állítható pofaszíjakkal, rejtett dupla csattal és a mi belső csat bélésünkkel! ™"

Termékkód: 337128

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: