Vásároljon 3 vagy több terméket
Lovaglócsizmák

Lovaglócsizmák

A lovaglócsizmák az angol lovaglásban hagyományos viseletnek minősülnek, ugrós és díjlovas változatban is elérhetőek. A bokacsizmák valódi/szintetikus bőrből, vagy gumiból készülnek, hogy minden igényt kielégíthessenek. 

170 tételek

Vásároljon a Lovaglócsizmák horze.hu-n

A horze.hu oldalon kényelmesen vásárolhat online és a termékeit egy pár napos szállítási idővel kapja kézhez.

Egyszerűen rendeljen online és élvezze az alábbi előnyöket:

🚚

Ingyenes szállítás 14900 Ft-tól

💳

Fizethet PayPallal, vagy hitelkártyával

📞

Ingyenes ügyfélszolgálat & csevegés

A Horze magasszárú lovaglócsizmái számos magával ragadó stílusban elérhetőek.

Egy imádnivaló fűzős csizma tökéletes kiegészítője lehet bármely lovas felszerelésének. Viselje ezeket a klasszikusan elegáns darabokat versenyre, vagy edzésre és érezze az általuk nyújtott magabiztosságot a földön és a nyeregben is. A Horze csizmái elöl befűzve, hátul strapabíró cipzárral remekül illeszkednek és igen divatosan is mutatnak. Amennyiben inkább díjlovas modellre lenne szüksége, egyszerűen elegáns, hátul cipzárosak is rendelkezésre állnak. Ezek a letisztult csizmák a díj- és vadászlovasok kedvencei. Nagyon puha, minőségi valódi, vagy szintetikus bőrből és gumiból is megvásárolhatóak, mindenki pénztárcája és kedve szerint. 

A bokacsizmák a tradicionális külsőért felelnek a kényelmet előtérbe helyezve. 

A lovascsizmáknak megfelelően kell illeszkedniük, hosszuk legalább a térdhajlatig érjen fel, hogy amikor a lovas a nyeregben ül, kényelmet, ideális tapadást és védelmet biztosítsanak. Egy tökéletesen passzoló darab alap kiegészítője a lovas megjelenésének, miközben a stabilitásért és a praktikusságért is felel. Találja meg a tökéletes pár hosszúszárú lovaglócsizmáját a Horze széleskörű választékából.

Top Kategóriák