« Vissza / Márka / Pavo

Pavo Pavo Eplus 3kg

19890 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
3 kg (6630 Ft / kg)
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 07.05.2024-ig.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Pavo Eplus 3kg
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Akadályozza meg lovad izommerevségét A Pavo Eplus természetes CellProtect antioxidánsokat tartalmaz, amelyek semlegesítik a salakanyagokat az izmokban. C-vitamint és E-vitamint tartalmaz. Számos izompótló tartalmaz egy szintetikus E-vitamin-változatot, amely az olajiparból származik. A Pavo Eplus viszont egy teljesen természetes és növényi eredetű E-vitamint tartalmaz, amelyet a lovak sokkal jobban felszívnak és hasznosítanak. Kutatások kimutatták, hogy a sportlovaknak nagy az igényük az E-vitaminra, hogy gyorsan eltávolítsák a salakanyagokat az izmokból. A szükséglet így akár napi 2000 egységre is emelkedhet, amit pusztán koncentrált takarmány nem fedezhet.

Tulajdonságok:

  • Az izomrugalmasság fenntartásához Segít megelőzni az izmok elsavasodását megerőltető edzés után Megakadályozza az izmok merevségét Természetes E-vitamint, szelént és magnéziumot tartalmaz Elősegíti a jó izomkoordinációt a tartós teljesítmény során

Anyagösszetétel:

Összetétel: Dextróz / szójaolaj NGMO / szója (bab) extrakciós liszt, gőzzel melegített NGMO / magnézium-oxid / magnézium-foszfát / kalcium-karbonát / lucerna / rozs takarmányliszt / magnézium-fumarát / CellProtect. Analitikai összetevők: Kalcium 4 % Magnézium 6 % Nátrium 0.4 % Foszfor 2.05 % Nyershamu 29.5 % Nyersrost 10.5 Nyerszsír 5 % Nyersfehérje 10 % Keményítő 3 % Cukor 7 % Energia (ME) 7.3 MJ/kg Tápanyag-adalékok 11,0 C-vitamin mg, E2-vitamin 12 000 NE, szelén 6 mg.

Termékkód: 329136

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: