« Vissza / / /

Magic Tack Magic Tack Micklem Bújtató

21490 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Spóroljon 16%-ot rendelésén
Másolja be a kódot: SAVEMORE
Vásároljon még 18000Ft-ért, spóroljon 12%-ot. Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 16%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 5€-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2023.03.26-ig.
Szín: Brown
Brown Magic Tack Micklem Bújtató
Mérettáblázat
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 14900 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az új MagicTack betétrendszer: több stílus, több lehetőség.

A MagicTack bújtatók segítségével egy csuklómozdulattal bepattinthatja a betétet, és nem csak a színeket és a designt változtathatja meg, hanem válthat a Swing és a Klasszikus között. A bújtatókkal nincs több korlát! A bújtatók csak a betétekkel kompatibilisek!

Anyagösszetétel:

Hossz/Méretek: Póni bújtató+ Póni betét: teljes hossza 39 cm, Cob bújtató + Betét: teljes hossza 41 cm, Full bújtató + Betét: teljes hossza 43 cm, XFull bújtató + Betét: teljes hossza 45 cm. Bújtató: Micklem: 20mm, Normál: 26mm Nagykantár: 29mm. Anyaga: A bújtatók Stübben bőrből készültek.

Termékkód: 341679

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: