« Vissza / Márka / uvex

uvex uvex Tocsen Ütközés Érzékelő

35590 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség

Szerezd meg a húsvéti ajándékodat - Spóroljon 15%-ot 28000 Ft feletti vásárlásnál és 20%-ot 45000 Ft feletti vásárlásnál

Vásároljon Most

Másolja be a kódot: EASTER
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 15%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 20%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.04.07-ig.
Szín: Black
Black uvex Tocsen Ütközés Érzékelő
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Ütközés érzékelő segélyhívás funkcióval

Legyen szó hegyi kerékpározásról, lovaglásról, vagy síelésről, a Tocsen ütközés érzékelő tökéletes társa lesz, amely gondoskodik a biztonságáról és bármely Uvex kobakhoz könnyedén illeszkedik kiegészítőként. Az egyedülálló ütközés érzékelőből és okostelefon-alkalmazásból (Android és iOS) álló rendszer automatikusan észleli a balesetet, és vészhelyzet esetén önállóan is képes segélyhívást indítani, valamint a baleset helyszínének GPS-adatait továbbítani az egyes kulcsfontosságú kapcsolattartóknak, csakúgy, mint az egész Tocsen közösségnek a közvetlen közelében. Normál használat mellett az akkumulátor kb. Három hónapot bír. Az érzékelő ezután USB-kábellel újratölthető. Az okostelefonhoz való csatlakozás energiatakarékos Bluetooth kapcsolaton keresztül történik. A Németországban kifejlesztett és üzemeltetett rendszer GDPR-kompatibilis. (A töltő nem tartozék. )

Termékkód: 334218

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: