Vásároljon 3 vagy több terméket
Gyermek Lovasruházat

Gyermek Lovasruházat

A pónilovasoknak megfelelő felszerelésre van szükségük. A junior és gyermek korosztálynak speciálisan kisebb méretű termékekre van igényük. A Horze kifejezett figyelmet fordít a komoly ifjú lovasok vágyainak megvalósítására.

236 tételek

Vásároljon a Gyermek Lovasruházat horze.hu-n

A horze.hu oldalon kényelmesen vásárolhat online és a termékeit egy pár napos szállítási idővel kapja kézhez.

Egyszerűen rendeljen online és élvezze az alábbi előnyöket:

🚚

Ingyenes szállítás 14900 Ft-tól

💳

Fizethet PayPallal, vagy hitelkártyával

📞

Ingyenes ügyfélszolgálat & csevegés

A junior lovasoknak egyedi kiegészítőkre van szükségük a pónik felszereléséhez és a Horze természetesen rendelkezik az ideális modellekkel. 

A pónifelszerelés a fiatalabb generáció számára ugyanolyan tartós, erős, minőségi anyagokból készül, mint a Horze utánozhatatlan kollekciójának többi darabjai. Válogasson a kimondottan póniknak és kislovaknak megálmodott nyeregalátétek és kantárok közül. A Horze továbbá póni méretű takarókat és lábvédőket is kínál. A kötőfékek és az ápoló felszerelések is elérhetőek kisebb kivitelben a gyermekek és a vidám pónik részére. A legtöbb Horze termék olyan méretekben és stílusokban elérhető, amelyek közül biztosan mindenki ki tudja választani a nekivalót mind ár-érték arányban, mind pedig ízlés tekintetében. Találja meg azt a szín-stílus összeállítást, amellyel a legnagyobb feltűnést keltheti gyermeke a versenyen. 

A pónilovasok a pont megfelelő méretű felszerelést szeretnék és a Horze mindezt elegáns kivitelben készíti el a részükre.

Az olyan termékek, mint a fiatal lovasoknak való pólók, versenyruházat, nadrágok és csizmák igazán nagy igénybevételre vannak tervezve. Egy új pár gyermekméretű kesztyű nagyszerű lovas kiegészítő lehet. A Kids&Ponies kollekció speciális, igényes kivitelezésű, vicces, vidám mintáival és kényelmes fazonokkal, kimondottan a kicsi lovasok és lovak igényeire szabott. A nadrágok menő strasszokkal és térdfoltokkal, dekoratív logózással imádnivalóan divatos vonalat képviselnek. Szabja személyre monogram hímzéssel és engedje, hogy gyermeke mindenhol Horzéban járjon.

Top Kategóriák