« Vissza / / /

Haukeschmidt Haukeschmidt Ladies Legfinomabb lovaglókesztyű

Tól/től 20083 Ft
RRP: 28690 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 7 )
Spóroljon 16%-ot rendelésén
Másolja be a kódot: SAVEMORE
Vásároljon még 18000Ft-ért, spóroljon 12%-ot. Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 16%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 5€-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2023.03.26-ig.
Szín: Black
Black Haukeschmidt Ladies Legfinomabb lovaglókesztyű
Light Brown Haukeschmidt Ladies Legfinomabb lovaglókesztyű
Mérettáblázat
Méret Méret A Szélesség
XXS 6 cm 15-16
XS 6.5 cm 16.5
S 7 cm 17.8
S-M 7.5 cm 19.1
M 8 cm 20.3
M-L 8.5 cm 21.6
L 9 cm 22.9
XL 9.5 cm 24.1
XXL 10 cm 25.4
Vissza

Használja a mérőszalagot, hogy megmérje a tenyér körméretét a mutatóujjától a kisujjáig. Amennyiben ön bal kezes, úgy a bal kezét mérje meg. Ajánljuk, hogy kerekítsen fel a legközelebbi fél méretre.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 14900 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Palmhand of Pittards Oil Tac bőr- A Pittards Oil Tac technológiát speciálisan úgy fejlesztették ki, hogy javítsa a bőr tapadási jellemzőit minden körülmények között, legyen az nedves vagy száraz.- Speciális polimer felemelkedik a felszínre, ha szükséges a tapadás pótlásához és fenntartásához. A pittard extrém rugalmasságot és kézügyességet biztosít az általános kényelem érdekében a tapadóanyagok hozzáadása ellenére, és tökéletes illeszkedést biztosítanak.- A bőrt speciálisan kezelték, hogy megakadályozzák a nedvesség, köztük az izzadság felszívódását a kesztyűbe, és ezáltal védik a szálszerkezetet a az izzadás káros hatása. A bőr megőrzi puhaságát és tapintását még többszöri használat után is.- A speciális barnaság jobb ellenálló képességet biztosít az eső, nedvesség vagy munkakörülmények által keltett nedvességnek, valamint nagyobb szigetelést biztosít, hogy minden időjárási körülmény között megvédje a kezet. - A bőr innovatív befejező kezelései megőrzik a legmagasabb szintű kényelmet a legnagyobb igénybevétel mellett is. A bőr tulajdonságai miatt ez a kesztyű tökéletes professzionális használatra.

Termékkód: 31662

Vélemények elolvasása:

Szín: