« Vissza / / Kantárok & Szárak / Kantárok & Orrszíjak / Zablanélküli Kantárok

F.R.A Freedom Riding Articles FRA Rebecca Sidepull

Tól/től 65317 Ft
RRP: 87090 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Akár 60 % megtakarítás a tavaszi és nyári termékeken
+ EXTRA 18 % kedvezmény a Horze & B Vertigo árából
+ EXTRA 8 % kedvezmény más márkákra
Másolja be a kódot: SUMMER-SAVE
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 29.07.2024.
Szín: Brown
Brown FRA Rebecca Sidepull
Black FRA Rebecca Sidepull
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Ennek az egyszerű kantárnak a bőr orrszíja mindkét oldalon egy gyűrűben végződik, amelyhez az állszíj és a pofaszíj rögzül. Ugyanazon a helyen egy második gyűrűre csatlakoznak a szárak, ami finomabb szárvezetést eredményez. Ezenkívül egy kis bőrszíj átlósan köti össze az orrszíjat és a pofaszíjat, megakadályozva az orrszíj elcsúszását, és lehetővé téve a lovas számára, hogy nyomást gyakoroljon az arcokra. Mint minden zabla nélküli kantár esetében, az orrszíjnak a kemény orrháton kell feküdnie, körülbelül az orrcsont kezdeténél. A sidepull változat állszíja lehet szoros, de soha nem szabad megszorítani. Ez megakadályozza a kantár elfordulását. A sidepull közvetlen hatása miatt nagyon jó és egyszerű kantár mind a ló, mind a lovas számára. Enyhe szárkapcsolattal használják, és ideális az érzékeny lovak számára. Ezért ez a kantár különösen alkalmas fiatal lovak belovaglására és nagyon érzékeny lovak számára. Egyszerűsége miatt a kezdők számára is könnyen kezelhető. Végül, ez a kantár nagyon alkalmas tereplovaglásra és túralovaglásra.

Tulajdonságok:

  • Kivitel: bőr oldalra húzható, Swarovski kövekkel kirakott Szín: mokka vagy fekete Nyakrész: anatómiailag formázott Bélés: puha bőr a nyak alatt, elől és orrrészben Homlokpánt: ívelt és finoman Swarovski-bevonat Orrpánt: anatómiailag formált, Swarovski kivitelben Állópánt: állítható Gyep: puha bőr klipszel

Termékkód: 322962

Vélemények elolvasása:

Szín: