« Vissza / Márka / GPA

GPA GPA Classic lovassisak

Tól/től 68950 Ft
RRP: 137900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Szín: Black
Black GPA Classic lovassisak
Mérettáblázat
Vissza


A táblázatban lévő összes méretezés a testre vonatkozik, és nem az adott kobak méretére. Használjon egy mérőszalagot, hogy lemérje a feje körméretét. A mérőszalagot a fülei felett kell végigvinni körben egészen a homloka közepén át a koponya hátsó részéig. Az EU kobak méretezés megfelel a fejméretnek centiméterben. A kobaknak olyan mélyen kell ülnie a fejében, amennyire csak lehet, viszonylag szorosan, hogy ha megrázza a fejét, ne mozduljon el.

Ünnepeljük a Horze 20. évfordulóját!

3 az áráért 2! Ajándékba adjuk a harmadik terméket!

A legolcsóbb terméket automatikusan ingyen megkapod.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 14900 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az új klasszikus továbbra is a GPA egyik legnépszerűbb sisakja. A klasszikus volt az első sisak, amelyet a GPA készített, és az évek során továbbfejlesztették. Többértékű . Minden szinthez és minden tudományághoz alkalmazkodik. A külső héj és a napellenző lorica borítású, elöljáról termokompozit gyantából készült. A rögzítőrendszer be van építve az ergonomikus nyakvédelembe, a lorica esetében is. A belső betétek levehetők, moshatók és cserélhetők. Elülső levegőbemenet Thermo Composite gyantából készült elülső levegőbemenet, szellőzőnyílással a sisak koronáján. Ez a rendszer elvezeti a hőt és alacsonyan tartja a hőmérsékletet. Outer ShellGömbös külső héj hőformázott, injektált kompozitból, kívülről Lorica® bevonattal (high-tech szövet, velúr megjelenésével és tapintásával). GPA aláírás az előlapon. Rugalmas arcvédő csökkenti az orrtörés kockázatát. Állszíj - tarkóvédő/h3>Oszpánt: nylon heveder gyors önzáró csattal (kettős zárral) és anatómiailag kialakított habpárnával. A hátsó szalaghoz illeszkedik. Anatómiailag kialakított tarkóvédő GPA aláírással. Puha, a külső héjjal megegyező bevonattal és fedő polietilén habbal. Kivitel: nyeregvarrás. Belső héj Bélés Csúcstechnológiás, nagy sűrűségű polisztirolból készült belső héj. Ergonomikus forma biztosítja a valódi kényelmet és a sisak kiváló "megtartását". A szellőzőrendszer (szélgépben tesztelve) növeli a lovas igazi kényelmét, és kiküszöböli a fejbőr izzadásából és felmelegedéséből adódó kellemetlen hatásokat. Fejbélés A fejbélés "levegőztetett" habból, csúcstechnológiás antibakteriális anyaggal borítva. Ideális egyensúly a sisak belső térfogata és a külső héj térfogata között, amely tökéletes esztétikai harmóniát teremt a fej formájától függetlenül. Ez a mosható bélés levehető és cserélhető vagy átalakítható. A sisak biztonsági szabványai; EN 1384.

Anyagösszetétel:

A GPA sisakok választéka megfelel az EN1384-2017 szabványtervezetnek. A GPA sisakcsalád megfelel a jelenlegi amerikai ASTMF1163-15 szabványnak, és SEI (amerikai minőségi címke) jóváhagyással is rendelkezik.

Termékkód: 30038

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: