« Vissza / Márka / Haukeschmidt

Haukeschmidt Haukeschmidt Heater kesztyű

75590 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 2 )
+ Takaríts meg -15% PLUSZT a rendeléseden!
Másolja be a kódot: SAVE15
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 2024.03.03-ig.
Szín: Black
Black Haukeschmidt Heater kesztyű
Mérettáblázat
Méret Méret A Szélesség
XXS 6 cm 15-16
XS 6.5 cm 16.5
S 7 cm 17.8
S-M 7.5 cm 19.1
M 8 cm 20.3
M-L 8.5 cm 21.6
L 9 cm 22.9
XL 9.5 cm 24.1
XXL 10 cm 25.4
Vissza

Használja a mérőszalagot, hogy megmérje a tenyér körméretét a mutatóujjától a kisujjáig. Amennyiben ön bal kezes, úgy a bal kezét mérje meg. Ajánljuk, hogy kerekítsen fel a legközelebbi fél méretre.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

- nincs több hideg kéz - megfelelő külső lovagló kesztyűnek - megfelelő belső lovaglókesztyűnek - 4 hőmérsékleti fokozat - nincs zavaró kábel - beépített nagy teljesítményű akkumulátor - cserélhető akkumulátor - meleg kezek akár 6 órán keresztül A hő 4 különböző hőmérsékleti fokozattal rendelkezik. Így kiválaszthatja az ideális hőmérsékletet, attól függően, hogy gyorsan fázik-e a keze vagy sem. Ha már nem fázik, lekapcsolhatja a fűtést anélkül, hogy le kellene vennie a „Fűtőt” vagy a külső kesztyűt, mert a A be-/kikapcsoló gomb a „Heater” külső oldalán található. A „Heater“ csúcstechnológiás szénszálakkal van felszerelve, amelyek vezetik a hőt. Ezek a szálak nemcsak rendkívül vékonyak és rugalmasak, hanem egyenletes hőeloszlást is biztosítanak. A melegítési idő hőmérséklettől függően 2 és 6 óra között van, de ez nem jelenti azt, hogy ezután hideg kezekkel kell rendelkeznie. Egyszerűen cserélje ki az akkumulátort anélkül, hogy még a kesztyűt is le kellene vennie.

Termékkód: 31666

Vélemények elolvasása:

Szín: