« Vissza / Márka / Christ

Christ Christ Champ S Jumping Saddle Pad

69900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Megtakarítás 12% 28000Ft-tól vagy 16% 45000Ft-tól
Másolja be a kódot: SAVEMORE
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 12%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 16%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.06.03-ig.
Szín: Black/Off-White
Black/Off-White Christ Champ S Jumping Saddle Pad
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A báránybőrből készült nyeregbetét csak az ülőrészben. Az oldalak szabadok maradnak. A nyeregpárna a nyereg hevedereihez kapcsos-hurkos rögzítőkkel, a hajtóka végéhez pedig kerületvezetővel van rögzítve. A beépített nylon védelem megakadályozza a súrlódást a nyereg kerületében. Elöl a báránybőr a tetejéig körbe van tekerve, és nyeregtámaszként szolgál.

Tulajdonságok:

  • Alsó része valódi báránybőrből készült az optimális párnázás érdekében A felső oldal Krisztus különleges nyeregszövetből készült Kapcsos és hurkos pántokkal rögzítve Gépben mosható báránybőr mosószerrel és szárítógép-álló

Termékkód: 17266

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: