« Vissza / Márka / Christ

Christ Christ Champ D 1/4 Edge Dressage Numnah

79290 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Black/Off-White
Black/Off-White Christ Champ D 1/4 Edge Dressage Numnah
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A numnah báránybőrrel csak az ülőrészen. Az oldalak szabadok maradnak. A nyereg övhevedereihez tépőzárral és a hajtóka végén lévő övvezetővel van rögzítve. A beépített nylon védelem megakadályozza a súrlódást a nyereg kerületében. Elöl a báránybőr a tetejéig körbe van tekerve. A hátsó báránybőr széle kiegészítő élvédelemként szolgál, és vizuálisan díszít.

Tulajdonságok:

  • Gyapjú magassága kb. 30 mm az optimális párnázásért Felső oldala Christ's speciális nyeregszövetből készült Kapcsos és hurkos pántokkal rögzítve Gépben mosható báránybőr tisztítószerrel és pohárálló

Termékkód: 17231

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: