« Vissza / Márka / Cavallo Hoof Boots F.R.A.

Cavallo Hoof Boots F.R.A. FRA Cavallo alátét típus Western Monty, Univerzális TSP#1001PE

105390 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Mentsd meg 12% EXTRA-t kedvenc termékeidre most!
Másolja be a kódot: SPRING12
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 2024.05.20-ig.
Szín: Black
Black FRA Cavallo alátét típus Western Monty, Univerzális TSP#1001PE
Egy méret
Mérettáblázat
Size A - Size B - Size C - Size
P 54 47 64.5
F 59 52.5 69
Vissza

It is important that your saddle pad is based on the length of the saddle, and not necessarily on the length of the horse’s back. The saddle pad should always be slightly longer than the saddle. The saddle pad model should also match the saddle model (e.g. dressage, allround).

 

P (Pony) saddle pads generally fit saddle sizes 14-16.5

F (Full) saddle pads generally fit saddle sizes 16-18.5

Pony size fits all horses less than 148 cm (14.2 hh) high at the withers. "Full" fits all horses over 148 cm (14.2 hh) at the withers.

Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A nagyobb nyereghez, a vaskosabb lovashoz vagy a robusztusabb vezetéshez; ez a Total Comfort System nyeregbetét két hüvelykkel hosszabb, és a memóriahab kétszer olyan vastag, mint a Western All-Purpose betét. A népszerű kereslet eredményeként a FULL MONTY-t úgy fejlesztették ki, hogy extra ütéscsillapítást és további párnázást biztosítson. A lovasok továbbra is érzik a lovuk mozgását a szoros érintkezési párna kivágásán keresztül, de most élvezhetik a dupla memóriavastagság kiegészítő védelmét a nyeregrúd lóval való érintkezése során. A Cavallo Total Comfort System nyeregbetéteket úgy tervezték, hogy elősegítsék a súly egyenletes eloszlását a teherhordó longissimus dorsi izmokban a ló gerincének mindkét oldalán; hogy ne nehezedjen le a ló gerince; és teret engedni a ló lapockájának a megfelelő mozgáshoz a nyereg szűk keretein belül.

Anyagösszetétel:

Hosszúság: 32” (76 cm) Szélesség: 32” (81 cm). Szabadalmaztatott Nitrex zártcellás hab. A vékony rétegekben felépített betét előnyei. A 4 különböző anyagsűrűség vékonyabb párnát hoz létre, nagyobb ütéselnyelő képességgel, mint a kétszer vastagabb betét, amely több helyet biztosít a lapocka (lapocka) szabad mozgásához. FRA Cavallo pad megfordítható. Új-zélandi gyapjú az egyik oldalon, zárt cellás ütéscsillapító hab a másik oldalon. Használd mindkét oldalt a ló ellen; ez a te személyes preferenciád! Szabadalmaztatott nitrex zártcellás hab: Nem PVC hab, amely alacsony rugalmassággal és alacsony penetrációs értékkel rendelkezik, ami kiváló ütéselnyelést, szigetelést és visszapattanást (G-érték energiavisszaadás) eredményez. Sokkal jobb, mint a hagyományos habok. Puha és könnyű, vízszívó mentes. Nyitott sejtes memóriahab, amely javítja a nyereg illeszkedését, felszabadul, amikor a lovas súlyt vált, hogy változtassa a nyomást, és finoman masszírozza az izmokat, elősegítve az egészséges keringést. Egyenletesen osztja el a lovas és a nyereg súlyát az izmokon. Olyan szerződéseket köt, ahol a nyereg feszes, és tele marad ott, ahol a nyereg kevésbé érintkezik. A Tri-Density megoldásunk, valamint a teljesítménynövelő (PE) panel finom befejező részletekkel, köztük valódi bőr tompakötésekkel, nejlon kötésekkel és levegőztető perforációkkal kombinálva az Ultimate in nyeregbetéteket kínálja, mind a ló, mind a lovas számára előnyös! * Ütéselnyelő, kíméli a ló és a lovas hátát. * Elősegíti a vérkeringést (a nyílt sejtes hab lassú felszabadulású memóriája gyengéd masszírozó hatást hoz létre a ló izomszerkezetén). * Nyomáspontokon összehúzódik, hézagokat kitölt. * Erősíti a nyereg nyelőcsövet (védi a gerincet). * A vágás lehetővé teszi a hervadás enyhítését. * Nagyobb kényelem a tökéletesen illeszkedő nyereghez. * Lehetővé teszi egy nyereg használatát több lovon. * Kompenzálja a lovak visszaváltását (különböző kondicionálási szintek, természetes fejlődés a szezonban és fejlődés a ló élete során). Új-zélandi merinógyapjú: 100% merinógyapjú kártolt és sűrű anyaggá konszolidálva. A kapott szövetet ezután hővel kötik össze a méretstabilitás, a tartósság és a kopásállóság növelése érdekében. nagy iránystabilitás az alakjellemzők megőrzéséhez Merinó gyapjú, Rugalmas, Tartós, elvezeti a nedvességet, légáteresztő és szigetelő.

Termékkód: 314911

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: