« Vissza / / Kantárok & Szárak / Kantárok & Orrszíjak / Mexikói Kantárok

Schockemöhle Schockemöhle Rio Select kantár

111900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Kész a őszi kihívásokra? - 4000 Ft Ajándék
Másolja be a kódot: AUTUMN
A minimum rendelési érték 30.000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 2023.09.24-ig.
Szín: Black/Silver
Black/Silver Schockemöhle Rio Select kantár
Dark Brown/Silver Schockemöhle Rio Select kantár
Mérettáblázat
Size Corner of mouth to corner of mouth along neck Circumference of nose 2 fingers below cheek bones
P 95-110 cm 50-56 cm
C 110-121 cm 56-62 cm
F 121-128 cm 62-67 cm
XF 128-134 cm 67-71 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az Anatomic Line kész kantár - Select & Mix – minden előny egy kantárban egyesülve!Exkluzív dizájn a legmagasabb minőségi kidolgozással: A RIO SELECT megfelel az anatómiai kantárral szemben támasztott legmagasabb elvárásoknak. A mexikói orrszíj kivételesen lágyan párnázott középső részt tartalmaz. A középső rész formáját úgy alakították ki, hogy anatómiailag tökéletesen illeszkedjen a ló orrnyeregéhez, ami feleslegessé teszi a további szőrpárnázást. Az orrszíj pántjai és az összekötő gyűrűk kiegészítő bélése lágyan párnázott, hogy elkerülje a kellemetlen súrlódásokat és nyomásnyomokat. Keskeny szabású párna szegélyezi a fő csatokat, és extra kényelmet biztosít. Az anatómiailag előformázott, keskeny fejrész egyedi nyakrésszel rendelkezik, amelyet kifejezetten a ló bonyolult nyakanatómiájára terveztek. A jellegzetes szabás és a puha párnázás jelentősen csökkenti a nyakban nehezedő nyomást. Keskeny vágású párna szegélyezi a fő csatokat, és elkerüli a nyomásnyomokat az állkapocsnál. A RIO SELECT hajlított homlokpánttal van felszerelve. Minden alkatrész külön is elérhető a Select & Mix vonalon.

Tulajdonságok:

  • Kantár puha, anatómiailag formázott, keskeny fejrésszel Mexikói/orrpánt extra puha középső résszel Az orrszíj és az összekötő gyűrűk bélése lágyan párnázott Ívelt és puha szemöldökpánt klincselemekkel Keskeny vágott párnavonalak a fő csatok az állkapocsnál. Mindkét oldalon állítható torokszempilla oldalak Pofadarabok akasztóval és csappal

Termékkód: 326305

Vélemények elolvasása:

Szín: