« Vissza / / Kantárok & Szárak / Kantárok & Orrszíjak / Angol & Svédorrszíjas Kantárok

Schockemöhle Schockemöhle Equitus Alpha kantár

124900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 5 )
+ Takaríts meg -15% PLUSZT a rendeléseden!
Másolja be a kódot: SAVE15
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 2024.03.03-ig.
Szín: Black/Silver
Black/Silver Schockemöhle Equitus Alpha kantár
Mérettáblázat
Size Corner of mouth to corner of mouth along neck Circumference of nose 2 fingers below cheek bones
P 95-110 cm 50-56 cm
C 110-121 cm 56-62 cm
F 121-128 cm 62-67 cm
XF 128-134 cm 67-71 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A Schockemöhle Sports új mércét állított a lovassportban az anatómiai EQUITUS kantárcsalád fejlesztésével. Ez a kantár koncepció a ló érzékeny fejére összpontosít. Az innovatív beállításnak köszönhetően az EQUITUS ALPHA maximális viselési kényelmet biztosít a ló számára. Az új elrendezés elkerüli például a fő arcideg; kíméli a fontos ereket és artériákat, és csökkenti a ló nyakára nehezedő nyomást. Az innovatív ellenőrző darabok közvetlenül az orrszíjra rögzíthetők, így egyszerű beállítási lehetőséget biztosítanak a lovas számára. Az Anatomic Line-t úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a lovassport legmagasabb nemzetközi szabványainak. Az EQUITUS ALPHA - csakúgy, mint az EQUITUS BETA - már FN tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért LPO-kompatibilis, valamint nemzetközi versenyekre (FEI) is jóváhagyott.

Tulajdonságok:

  • Anatómiai speciális kantár tökéletes illeszkedéssel Megkerüli a fő arcideget. Lágyan párnázott fejrész anatómiai formával Széles és ívelt homlokpánt megakadályozza a szemek és a fülek becsípődését. A vakupánt új pozíciója támogatja a korlátlan légzést Gyors és egyéni testreszabás rögzített gombszegecsekkel. külön-külön

Termékkód: 315749

Vélemények elolvasása:

Szín: