« Vissza / / Kantárok & Szárak / Kantárok & Orrszíjak / Angol & Svédorrszíjas Kantárok

Schockemöhle Schockemöhle Seaford kantár

RRP: -10% off
101610 Ft
RRP: 112900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Mentsd meg 22% EXTRA a Horze & B Vertigo márkán! + 12%-os megtakarítás szinte minden más márkán
Másolja be a kódot: SUMMER2024
35000-Ft a minimális rendelés. A Brands in Focus akcióban szereplő márkák nem tartoznak ide: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Covalliero, Mountain Horse. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, a visszaküldött termék kedvezményes árát visszatérítjük. Nem vonatkozik a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2024.06.17-ig.
Szín: Black/Silver
Black/Silver Schockemöhle Seaford kantár
Dark Brown/Silver Schockemöhle Seaford kantár
Mérettáblázat
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az anatómiai kantár, amit a lovad megérdemelnek!

Nem számít, hogy versenyrepedés vagy szeretett szabadidős partner – minden ló pozitívan reagál a nyomáscsökkentésre, különösen az érzékeny fej és nyak területén. Minél nagyobb a jó közérzet tényezője, általában annál nagyobb a vezethetőség. Itt jön képbe a Schockemöhle Sports SEAFORD kantármodellje. Az anatómiailag kialakított nyakrész maximális kényelmet biztosít az Atlas ízület és a nyakpánt körül. A maximális arccsont- és bitszabadságot a lágyan alátétezett és elkeskenyedő orrpánt biztosítja. Az ívelt gyémánt szemöldökpánt nemcsak vizuálisan vonzza a tekintetet, hanem a szemtől a fülig terjedő területről is nyomást gyakorol. Ez a kantár boldoggá teszi a lovat és a lovast. A Schockemöhle Sports kantárok finom, növényi cserzett bőrből készülnek. Ez azt a folyamatot írja le, amely során a nyers bőrt konzerválják, és növényi összetevők segítségével kiváló minőségű bőrré alakítják. Ez a fajta cserzés elkerüli a nehézfémeket és a sókat, így lényegesen környezetbarátabb, mint a hagyományos módszerek. Ezenkívül a bőrrel szembeni allergiás reakciók előfordulása nem valószínű.

Tulajdonságok:

  • Kantár széles forgattyús orrpánttal Oldalra elkeskenyedve, hogy több hely álljon az arccsontoknak és a biteknek Lapos oldalrészek Feltűnő, ívelt gyémánt homlokszíj Anatómiai fejrész, nyomáscsökkentő Lágyan párnázott, mindkét oldalon állítható torokszárny.

Anyagösszetétel:

100% növényi cserzett borjúbőr, króm csatok.

Mosási útmutató:

A Schockemöhle Sports kantárok legjobb ápolása: használat után nedves ruhával törölje le a szennyeződéseket és az izzadságot – az ápoláshoz használjon bőrápolót vagy balzsamot max. Havonta 1-2x – nyeregszappan használata nem javasolt – olajat ne használjunk.

Termékkód: 334784

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: