« Vissza / / Kantárok & Szárak / Kantárok & Orrszíjak / Angol & Svédorrszíjas Kantárok

Schockemöhle Schockemöhle Equitus Beta speciális kantár

RRP: -10% off
112410 Ft
RRP: 124900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 4 )
Mentsd meg 22% EXTRA a Horze & B Vertigo márkán! + 12%-os megtakarítás szinte minden más márkán
Másolja be a kódot: SUMMER2024
35000-Ft a minimális rendelés. A Brands in Focus akcióban szereplő márkák nem tartoznak ide: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Covalliero, Mountain Horse. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, a visszaküldött termék kedvezményes árát visszatérítjük. Nem vonatkozik a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2024.06.17-ig.
Szín: Black/Silver
Black/Silver Schockemöhle Equitus Beta speciális kantár
Black/White Schockemöhle Equitus Beta speciális kantár
Dark Brown/Silver Schockemöhle Equitus Beta speciális kantár
Mérettáblázat
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az EQUITUS ALPHA első kantármodell elképesztő sikere után az anatómiai kantár sorozat új taggal köszönt: EQUITUS BETA. A szélesebb orrszíj és a gazdagon beállított kristályos homlokszíj klasszikus és elegánsabb megjelenést biztosít, mint a sima EQUITUS ALPHA. A Schockemöhle Sports új mércét állít a lovassportban az anatómiai EQUITUS kantárcsalád fejlesztésével. Ez a kantár koncepció a ló érzékeny fejére összpontosít. Az innovatív beállításnak köszönhetően az EQUITUS BETA maximális viselési kényelmet biztosít a ló számára. Az új elrendezés elkerüli például a fő arcideg; kíméli a fontos ereket és artériákat, és csökkenti a ló nyakára nehezedő nyomást. Az innovatív ellenőrző darabok közvetlenül az orrszíjra rögzíthetők, így egyszerű beállítási lehetőséget biztosítanak a lovas számára. Az Anatomic Line-t úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a lovassport legmagasabb nemzetközi szabványainak. Az EQUITUS BETA - csakúgy, mint az EQUITUS ALPHA - már FN tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért LPO-kompatibilis, valamint nemzetközi versenyekre (FEI) jóváhagyva.

Tulajdonságok:

  • Anatómiai speciális kantár tökéletes illeszkedéssel Szélesebb orrszíj a klasszikus díjlovaglás megjelenéséhez. Ívelt caveson megkerüli a fő arcideget Lágyan párnázott fejrész anatómiai formával A széles és ívelt homlokpánt megakadályozza a szemek és a fülek becsípődését. fix gombos szegecsekkel

Anyagösszetétel:

100% bőr (növényi cserzés), fém szerelvények.

Termékkód: 322313

Vélemények elolvasása:

Szín: