« Vissza / Márka / Agrobs

Agrobs Agrobs Omega3 Pur 1l

6290 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
1 l (6290 Ft / l)
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 07.05.2024-ig.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Agrobs Omega3 Pur 1l
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az OMEGA3 PUR hidegen sajtolt lenmag-, camelina- és Lallemantia iberica (sárkányfej) olajok összetétele, különösen magas többszörösen telítetlen zsírsav- és természetes E-vitamin-tartalommal. keményítőben, cukorban és fehérjében. Magas egészségjavító anyagokat tartalmaznak, pl. omega-3 zsírsavakat, amelyek fontosak a véralvadás szabályozásában és az erek egészségének megőrzésében. Ezen túlmenően a sima sejtmembránok lényeges alkotóelemei, amelyek a sejttáplálkozási csomópontként szolgálnak. Így például támogatják a bőrsejteket a fontos tápanyagok felszívódásában. Ezért az OMEGA3 PUR beadása gyorsan észrevehetővé válik a fényes szőrzeten keresztül. Az omega-3 zsírsavak támogathatják a szervezetet a szervezetben fellépő gyulladásos folyamatok esetén. Utolsó simítást adnak minden kiegyensúlyozott adaghoz.

Tulajdonságok:

  • Esszenciális omega-3 zsírsavakkal való ellátáshoz és az omega-3 zsírsavak omega-6 zsírsavak arányának javításához a teljes takarmányadagban Takarmány-kiegészítőként olyan lovak számára, amelyeknek különösen alacsony fehérjetartalmú takarmányt kell kapniuk Takarmány-kiegészítőként olyan esetekben alacsony keményítő- és cukortartalmú takarmányadag Erősen koncentrált energiaforrásként

Anyagösszetétel:

Takarmány-adalék lovaknak, összetevők: lenmagolaj, camelina olaj, lallemantia iberica (sárkányfej) olaj. Nyerszsírtartalom 99,80%, omega 3: omega 6 zsírsavak aránya 3:1, konvertálható energia 38,90 ME MJ/kg.

Termékkód: 335857

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: