« Vissza / / Nyeregalátétek / Nyeregemelok / Gélpadok

Acavallo Acavallo Anatomic Soft Gel Pad

37690 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Szín: Clear
Clear Acavallo Anatomic Soft Gel Pad
Mérettáblázat
Size Hosszúság
M 16"-17"
L 17.5"-18"
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az Acavallo Anatomic Soft Gel Pad lehetővé teszi a bőr lélegzését, miközben kiváló kapcsolatot tart fenn a nyereggel. A formázott zselé, amelyből áll, vastagabbá teszi, mint egy hagyományos betét, de garantálja a kettős célt: csúszásgátló és ütéselnyelő. Nagy erősség, hogy elkerüljük a nyereg nem kívánt mozgását bármely irányba: előre, hátra és oldalra. Ezenkívül a Gel képes kompenzálni a ló hátának apró tökéletlenségeit, így a kissé „kerekítettebb” hátakra is alkalmas. A betét középső része kisebb vastagságú, így jobban alkalmazkodik a marhoz és a ló hátához, így nagyobb teret biztosít a nyereg és a Gel között, ami lehetővé teszi a folyamatos légáramlást. Az Acavallo® Classic Gel hipoallergén, nem mérgező és nem reagál negatívan a bőrrel érintkezve, jellemzői lehetővé teszik, hogy a betétet közvetlenül a bőrrel érintkezve használjuk. A Gel vágható, majd szükség esetén az egyes nyeregtípusokhoz igazítható.

Tulajdonságok:

  • Lengéscsillapító Stabilizálja a nyerget Nyomáscsökkenti Szoros érintkezés – nem változtatja meg a nyereg egyensúlyát Könnyű súly Nem mérgező – biztonságos a bőrön való használatra Rendkívül rugalmas Könnyű ápolás

Mosási útmutató:

Mosható mosógépben (30°C) vagy kézzel egy vödör vízben, kevés mosószerrel. Ne használjon erős tisztítószereket. Ne szárítsa szárítógépben. Ne tegye ki közvetlen hőnek vagy erős napfénynek. Hagyja természetes módon megszáradni.

Termékkód: 335300

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: