« Vissza / Márka / uvex

uvex uvex exxential II MIPS Kobak

71090 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 3 )
Kész a őszi kihívásokra? - 4000 Ft Ajándék
Másolja be a kódot: AUTUMN
A minimum rendelési érték 30.000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 2023.09.24-ig.
Szín: Black
Black uvex exxential II MIPS Kobak
DB/AB uvex exxential II MIPS Kobak
Mérettáblázat
Méret A
XXS-S 52-55 cm
S-M 55-57 cm
M-L 57-59 cm
L-XL 59-61 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az uvex exxential II MIPS új mércét állít fel a súly, a kényelem és a biztonság tekintetében. Sportos, univerzális megjelenése első ízben az állítható magasságú, Többirányú ütközésvédelmi rendszerrel (MIPS) rendelkezik, amely oldalsó, vagy más irányból történő ütközés esetén kiegészítő védelmet nyújt a forgó erőkkel szemben.

Élvezze a maximális biztonságot: Az uvex exxential II MIPS ötvözi a in-mold sisak könnyű tulajdonságait a bevált Többirányú ütésvédelmi rendszerrel (MIPS). A Svédországban kifejlesztett MIPS ötlete az, hogy baleset esetén megvédje az emberi agyat a forgó mozgásoktól. Ennek elérése érdekében egy mozgatható második héjat illesztenek az uvex exxential II MIPS belsejébe a sisak belső párnázata és külső héja közé. Ez közvetlenül a fején ül, optimálisan állítható magasságban és szélességben. További védelem: Ha a versenyző zuhanás közben egy bizonyos szögben landol, a keletkező forgatóerőt nem helyezi át a fejre, hanem a MIPS belső héja elosztja. Ezenkívül az ergonomikus sisak kialakítása mélyen kivágott sisakhéjával további ütésvédelmet garantál a hátsó részen. Igazán okos funkció a lófarok kivágás, ami sokkal kényelmesebbé teszi a sisakot a hosszú hajú lovasok számára.

Tulajdonságok:

  • EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014
  • MIPS
  • Könnyű
  • Tökéletes viselési kényelem
  • Lófarok kivágás

Mosási útmutató:

Washable inner lining.

Termékkód: 335305

Vélemények elolvasása:

Szín: