« Vissza / / Kantárok & Szárak / Kantárok & Orrszíjak / Angol & Svédorrszíjas Kantárok

Schockemöhle Schockemöhle Equitus Beta speciális kantár

137900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 4 )
Csatlakozzon most a Horze Clubhoz! Spóroljon -20% EXTRA!
Másolja be a kódot: HORZECLUB
Csak a Horze Club tagjai számára érvényes. A rendelés minimális értéke 4000Ft. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, akkor az arányosan csökkentett értékű árut térítjük vissza. Nem érvényes a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2023.10.15-ig.
Szín: Black/Silver
Black/Silver Schockemöhle Equitus Beta speciális kantár
Black/White Schockemöhle Equitus Beta speciális kantár
Dark Brown/Silver Schockemöhle Equitus Beta speciális kantár
Mérettáblázat
Size Corner of mouth to corner of mouth along neck Circumference of nose 2 fingers below cheek bones
P 95-110 cm 50-56 cm
C 110-121 cm 56-62 cm
F 121-128 cm 62-67 cm
XF 128-134 cm 67-71 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az EQUITUS ALPHA első kantármodell elképesztő sikere után az anatómiai kantár sorozat új taggal köszönt: EQUITUS BETA. A szélesebb orrszíj és a gazdagon beállított kristályos homlokszíj klasszikus és elegánsabb megjelenést biztosít, mint a sima EQUITUS ALPHA. A Schockemöhle Sports új mércét állít a lovassportban az anatómiai EQUITUS kantárcsalád fejlesztésével. Ez a kantár koncepció a ló érzékeny fejére összpontosít. Az innovatív beállításnak köszönhetően az EQUITUS BETA maximális viselési kényelmet biztosít a ló számára. Az új elrendezés elkerüli például a fő arcideg; kíméli a fontos ereket és artériákat, és csökkenti a ló nyakára nehezedő nyomást. Az innovatív ellenőrző darabok közvetlenül az orrszíjra rögzíthetők, így egyszerű beállítási lehetőséget biztosítanak a lovas számára. Az Anatomic Line-t úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a lovassport legmagasabb nemzetközi szabványainak. Az EQUITUS BETA - csakúgy, mint az EQUITUS ALPHA - már FN tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért LPO-kompatibilis, valamint nemzetközi versenyekre (FEI) jóváhagyva.

Tulajdonságok:

  • Anatómiai speciális kantár tökéletes illeszkedéssel Szélesebb orrszíj a klasszikus díjlovaglás megjelenéséhez. Ívelt caveson megkerüli a fő arcideget Lágyan párnázott fejrész anatómiai formával A széles és ívelt homlokpánt megakadályozza a szemek és a fülek becsípődését. fix gombos szegecsekkel

Anyagösszetétel:

100% bőr (növényi cserzés), fém szerelvények.

Termékkód: 322313

Vélemények elolvasása:

Szín: