« Vissza / / Lótakarók / Vesetakarók & Munkatakarók

Back on Track Back on Track Munkatakaró

46690 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 5 )
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Black
Black Back on Track Munkatakaró
Mérettáblázat
Size A Back Length A Back Length
135 135 cm 75"
145 145 cm 78"
155 155 cm 81"
Vissza

The (A) measurement in the table is the horse back measurement, not actual rug measurements. To obtain the rug size (EU), measure the horse’s back from the withers to the base of the tail in centimetres (A). 

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A Back on Track hatás úgy érvényesül a leginkább, ha edzés közben, mozgásban lévő lovon használjuk és nem akkor, amikor a ló a boxában álldogál. Ez azért van, mert a ló edzés közben több hőt termel, amelyet aztán visszatükröz a Back on Track kerámia anyaga. A Vesetakaró termék ideális edzés során, ezért kiválóan kiegészíti az estére használt általános istálló takarót. A Vesetakaró belső polipropilén szövetbéléssel van ellátva olvasztott kerámia szálakkal, külső szövete pedig poliészterből. A takaró lélegző és bizonyos mennyiségű vizet, vagy nedvességet képes magába szívni. A takaró farokszíjjal és zsinórral van ellátva. A takaró egy egyszerű csattal rögzíthető a nyereghez.

Anyagösszetétel:

Bélés: 100% Polipropilén kerámia textil, Töltet: 100% Poliészter kerámia szál, Külső: 100% Poliészter.

Mosási útmutató:

Legfeljebb 40 fokos mosás kíméletes programmal.

Termékkód: 24826

Vélemények elolvasása:

Szín: