« Vissza / / Lábvédok & Fáslialátétek / Lábvédok & Fáslialátétek / Terápiás Kamáslik

Zandona Zandona Therapeutic Support Boot Air hátsó

88890 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 5 )
Szín: Black/Beige
Black/Beige Zandona Therapeutic Support Boot Air hátsó
Mérettáblázat
Size Circumference
PONY 24-27 cm
S 28-30 cm
M 31-32 cm
L 33-34 cm
L+ 35-37 cm
Vissza

The following measurements should be taken for finding the correct size:

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A "THERAPEUTIC SUPPORT BOOT AIR" többi csizma 18 mágneses eszközzel van felszerelve, amelyek javítják a sejtműködést, természetes terápiás támaszt nyújtva a patától a lábszárig, reflexológiával pedig az egész testet. 2 az 1-ben termék, mert szintén a felfüggesztő szalagok megtámasztására és az inak rögzítésére fejlesztették ki, a ló szállítása közbeni használatra és a tipikus munka utáni duzzanat csökkentésére. 100%-ban Olaszországban készülnek, COOLMAX®-szal (speciális szál, amely a nedvességet a szövet külső felülete felé szállítja, szárazon tartva a bőrt) cserélhető belső szalaggal. A pásztor-fetzárhoz zárt külső felületen extra védelem található a súrlódás miatti kopás csökkentésére. A tépőzáras elasztikus pántok úgy vannak kalibrálva, hogy optimalizálják az inak támogatását, biztosítva a kényelmet és a tapadást. Az alkalmazott állandó mágnesek neodímium, vas és bór nagymágneses ötvözetéből állnak, nikkel bevonattal, amelyek egyenként 2600 Gauss mágneses fluxussűrűséget képesek kifejteni. A mágnesek sajátos elrendezését, fluxussűrűségét, intenzitását és polarizációját állatorvosok és hivatásos lovasok segítségével tanulmányozták, hogy maximalizálják a vaszkuláris véráramlás és a nyirokkeringés lokális növekedését, számos jótékony hatással: REFLEXOLÓGIAI HATÁSOK: A mágnes a közelben a Yang meridián LIV (máj - Ting LIV1), a lábfejre, a felületes oldalizmokra és a far-csípőizmokra hat. A Yang meridián KI (vese - Ting Ki1) közelében található mágnes a lábzárra, a csontokra és a hátsó inakra hat. A Yang meridián SP (Spleen - Ting SP1) közelében található mágnes az ízületi folyadék túlzott képződése ellen hat, és pozitív hatással van a kis és nagy psoas izmokra. A BL Yin meridián közelében lévő mágnes (hólyag - Ting BL67) a patára hat. A Yin meridián GB (epehólyag - Ting GB44) közelében lévő mágnes a patára és az oldalizmokra hat. A Yin meridián ST (Gyomor – Ting ST45) közelében található mágnes az izomproblémák és a fetlock ellen hat.

Tulajdonságok:

  • Fokozott vérkeringés à Fokozott oxigenizáció à Cellular acidosis csökkentése à pH helyreállítás à Csontok remineralizációja; PH Restoratin à Gyulladásos folyamatok csökkentése + Bél bakteriális flóra kiegyensúlyozása + Immunrendszer erősítése; Vérnyomás csökkenés à Nyugtató hatás.

Anyagösszetétel:

FIGYELMEZTETÉS: Sérülések esetén ne használja akut fázisban (első 5 nap)! Ne használja látható zúzódások, nyílt sebek, vérzések, sérülések vagy nem kezelt fertőzések jelenlétében, mert a mágneses hatás hozzájárulhat ezen betegségek által érintett terület kiterjesztéséhez! Ne használja a mágneses kezelés által érintett területeken aktív gyulladáscsökkentő gyógyszerekkel, vérhígítókkal vagy kenőcsökkel együtt! Ne használja pacemaker jelenlétében! Ne használja terhesség alatt! Ez nem orvosi eszköz!

Termékkód: 307024

Vélemények elolvasása:

Szín: