« Vissza / Márka / Cavalor

Cavalor Cavalor Wholegain, Balancer, 20kg

28390 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
20 kg (1420 Ft / kg)

Szerezd meg a húsvéti ajándékodat - Spóroljon 15%-ot 28000 Ft feletti vásárlásnál és 20%-ot 45000 Ft feletti vásárlásnál

Vásároljon Most

Másolja be a kódot: EASTER
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 15%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 20%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.04.07-ig.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Cavalor Wholegain, Balancer, 20kg
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A Cavalor WholeGain egy magas zsírtartalmú koncentrált takarmánykeverék, amely fényes bundát kölcsönöz a fitt lovaknak, és biztonságosan serkenti a súlygyarapodást. A Cavalor WholeGain egy kiegyensúlyozó kiegészítő, amely zsírt ad a lova takarmányadagjához, és fontos tápanyagokkal látja el a sportlovakat, beleértve a B-vitaminokat és ásványi anyagokat. Ideális olyan lovak számára, akiknek nincs kondíciójuk, vagy nehezen híznak. A Cavalor WholeGain kiegyensúlyozott arányban tartalmazza az omega-3 és omega-6 zsírsavakat, amelyek fényes szőrzetet biztosítanak és erősítik az immunrendszert.

Tulajdonságok:

  • Ízletes zsírkiegyenlítő a súlygyarapodásért és a fényes szőrzetért
  • Biztosítja a biztonságos tömegnövelést
  • Ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz
  • Azoknak a lovaknak, akiknek szükségük van egy kis pluszra

Anyagösszetétel:

Rizskorpa; árpapehely; kukoricapehely(1) ; szójabab, gőzzel melegítve(2) , növényi szójaolaj(2) ; búza takarmányliszt; Búzacsíra; lenmag(3) ; búza, extrudált; cukornádmelasz; búzapehely; cikória pép; növényi lenolaj(3) ; (1)Genetikailag módosított kukoricából készült (2)Genetikailag módosított szójababból készült (3)Genetikailag módosított lenből készült.

Termékkód: 324266

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: