« Vissza / Márka / Stassek

Stassek Stassek Perrystop Fluid rágás és rágcsálás ellen, 450 ml

5490 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
0.45 l (12200 Ft / l)

Szerezd meg a húsvéti ajándékodat - Spóroljon 15%-ot 28000 Ft feletti vásárlásnál és 20%-ot 45000 Ft feletti vásárlásnál

Vásároljon Most

Másolja be a kódot: EASTER
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 15%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 20%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.04.07-ig.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Stassek Perrystop Fluid rágás és rágcsálás ellen, 450 ml
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Anti Chew és rágcsáló folyadék. Ez az ember által ismert legkeserűbb hatóanyag, amely a Perrystop rágás- és rágcsáló folyadékot olyan hatékonysá teszi. A Perrystop megvédi a bútorokat, a kutyakosarakat, az ajtókereteket, a kutyaólokat és minden olyan tárgyat, ahol a kutyák rághatnak vagy haraphatnak. Ezért nagyon hasznos, hogy megakadályozzuk a kölykök harapását és rágását, különösen a kutyatenyésztés során. A Perrystop nem illatosított, tiszta és abszolút nem mérgező. Nem foltosodik, és állandó használat mellett is teljesen ártalmatlan állatra, emberre és környezetre. Tanács: Néhány csepp Perrystop megakadályozza, hogy kutyája megnyalja az orvosilag kezelt sebet. Gyakran a kutya nyakában hagyhatja ezeket a kellemetlen tölcséreket. Elérhető méret: 450 ml.

Anyagösszetétel:

INCI: AQUA, GLICERIN, TARTÓSÍTÓSZEREK, XANTANO, FELÜLETAKTÍV SZEREK, DENATONIUM-BENZOÁT, EMULZIÁLÓ SZEREK.

Termékkód: 330428

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: