« Vissza / Márka / Pikeur

Pikeur Pikeur Abus AirLuxe Supreme lovaglókobak

RRP: -10% off
190710 Ft
RRP: 211900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség

Szerezd meg a húsvéti ajándékodat - Spóroljon 15%-ot 28000 Ft feletti vásárlásnál és 20%-ot 45000 Ft feletti vásárlásnál

Vásároljon Most

Másolja be a kódot: EASTER
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 15%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 20%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.04.07-ig.
Szín: Black
Black Pikeur Abus AirLuxe Supreme lovaglókobak
Navy/Rosegold Pikeur Abus AirLuxe Supreme lovaglókobak
Mérettáblázat
Vissza


A táblázatban lévő összes méretezés a testre vonatkozik, és nem az adott kobak méretére. Használjon egy mérőszalagot, hogy lemérje a feje körméretét. A mérőszalagot a fülei felett kell végigvinni körben egészen a homloka közepén át a koponya hátsó részéig. Az EU kobak méretezés megfelel a fejméretnek centiméterben. A kobaknak olyan mélyen kell ülnie a fejében, amennyire csak lehet, viszonylag szorosan, hogy ha megrázza a fejét, ne mozduljon el.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Egy kobak tele technológiákkal. Annak érdekében, hogy a sisak a legmagasabb technológiai követelményeknek megfeleljen, ugyanakkor egy könnyű, jól szellőző és külsőre is kiváló minőségű sisakot hozzanak létre, a Pikeur és az Abus különböző anyagokat és gyártási folyamatokat kombinált. Az intelligens légcsatornáknak és a 17 szellőzőnyílással rendelkező innovatív szellőzési koncepciónak köszönhetően a sisak optimális légáramlást tesz lehetővé, és és elősegíti a lovas fejének akklimatizációját. Egészen eddig mindig mindkét kezedre szükséged volt a sisak kinyitásához és zárásához. A mágneses FidLock zárnak köszönhetően erre már nincs szükség. A zár egy kézzel is kényelmesen kezelhető, így a biztonság feláldozása nélkül növeli a lovas rugalmasságát. A sisakba integrált innovatív Zoom Air beállító rendszer nemcsak a sisak pontos fejhez igazítását teszi lehetővé, hanem az optimális és ezáltal biztonságos illeszkedést is biztosítja. Az állítható magasság és a lófaroknyílás további előnyökkel jár. A tökéletesen illeszkedő sisak biztonsági szempontból nélkülözhetetlen. Emiatt nagy jelentőséget tulajdonítunk a különféle beállítási lehetőségeknek. A hátul lévő állítórendszeren kívül az állszíjak hossza is állítható az optimális illeszkedés érdekében.

Tulajdonságok:

  • Innovatív szellőzési koncepció
  • Mágneses Fidlock állszíj
  • Zoom Air állítórendszer
  • Organikus bőrből készült oldalpántok
  • Különböző anyagokból készült dizájner darab diszkrét alkalmazási lehetőségekkel

Anyagösszetétel:

PSA 2016/425, EN 1384:2017 + VG1 01.040 (2014-12), ASTM F 1163-15 (SEI)

Termékkód: 342672

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: