« Vissza / / /

Pikeur Pikeur Abus AirLuxe Supreme Long Visor lovaglókobak

232900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Spóroljon EXTRA 7.000 Ft-ot rendelésén
Másolja be a kódot: SPRING-HZ
A minimum rendelési érték 28000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 2023.04.02-ig.
Szín: Black
Black Pikeur Abus AirLuxe Supreme Long Visor lovaglókobak
Navy/Rosegold Pikeur Abus AirLuxe Supreme Long Visor lovaglókobak
Mérettáblázat
Vissza


A táblázatban lévő összes méretezés a testre vonatkozik, és nem az adott kobak méretére. Használjon egy mérőszalagot, hogy lemérje a feje körméretét. A mérőszalagot a fülei felett kell végigvinni körben egészen a homloka közepén át a koponya hátsó részéig. Az EU kobak méretezés megfelel a fejméretnek centiméterben. A kobaknak olyan mélyen kell ülnie a fejében, amennyire csak lehet, viszonylag szorosan, hogy ha megrázza a fejét, ne mozduljon el.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 14900 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Egy kobak tele technológiákkal. Annak érdekében, hogy a sisak a legmagasabb technológiai követelményeknek megfeleljen, ugyanakkor egy könnyű, jól szellőző és külsőre is kiváló minőségű sisakot hozzanak létre, a Pikeur és az Abus különböző anyagokat és gyártási folyamatokat kombinált. Az intelligens légcsatornáknak és a 17 szellőzőnyílással rendelkező innovatív szellőzési koncepciónak köszönhetően a sisak optimális légáramlást tesz lehetővé, és és elősegíti a lovas fejének akklimatizációját. Egészen eddig mindig mindkét kezedre szükséged volt a sisak kinyitásához és zárásához. A mágneses FidLock zárnak köszönhetően erre már nincs szükség. A zár egy kézzel is kényelmesen kezelhető, így a biztonság feláldozása nélkül növeli a lovas rugalmasságát. A sisakba integrált innovatív Zoom Air beállító rendszer nemcsak a sisak pontos fejhez igazítását teszi lehetővé, hanem az optimális és ezáltal biztonságos illeszkedést is biztosítja. Az állítható magasság és a lófaroknyílás további előnyökkel jár. A tökéletesen illeszkedő sisak biztonsági szempontból nélkülözhetetlen. Emiatt nagy jelentőséget tulajdonítunk a különféle beállítási lehetőségeknek. A hátul lévő állítórendszeren kívül az állszíjak hossza is állítható az optimális illeszkedés érdekében.

Tulajdonságok:

  • Innovatív szellőzési koncepció
  • Mágneses Fidlock állszíj
  • Zoom Air állítórendszer
  • Organikus bőrből készült oldalpántok
  • Különböző anyagokból készült dizájner darab diszkrét alkalmazási lehetőségekkel

Termékkód: 342673

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: