« Vissza / / Zablák / Pelham Zablák

Neue Schule Bits NS Bits Warmblood Show Pelham 14mm 7cm szár

112900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Csatlakozzon most a Horze Clubhoz! Spóroljon -20% EXTRA!
Másolja be a kódot: HORZECLUB
Csak a Horze Club tagjai számára érvényes. A rendelés minimális értéke 4000Ft. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, akkor az arányosan csökkentett értékű árut térítjük vissza. Nem érvényes a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2023.10.15-ig.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva NS Bits Warmblood Show Pelham 14mm 7cm szár
Mérettáblázat
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Vissza

When measuring the bit size, always measure the length from the inside of one bit ring (or cheekpiece) to the inside of the opposite one. Make sure the bit is straightened. The thickness of the bit is always measured just inside the bit ring. When placed in the horse’s mouth, there should be max. 5mm (¼") play on either side of the bit.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A kettős kantár illúzióját szeretné megteremteni, de két szájrész használata nélkül? Az NS Loose Ring Pelham egy innovatív, könnyű, elegáns arckialakítás, amely a duplázás illúzióját kelti, miközben csak egy fúvókát használ. A snaffle gyűrű úgy van elhelyezve és kialakítva, hogy szabadon forogjon, lehetővé téve a lovas számára, hogy nagyobb különbséget tudjon tenni a snaffle és a járdaszegély között. A laza gyűrű olyan lovak számára előnyös, amelyek fából készültek, soványak vagy hajlamosak túlhajolni a hagyományos Pelhamben. Gyakran úgy emlegetik, mint a Show Pelham, mivel nagyon népszerű az órák bemutatása során. Ezt a kényelmes TongueSMART szájrészt gyakran használják a show ringben, hogy ellazítsa és elcsendesítse az elfoglalt szájat. Salox szájrész, rozsdamentes acél pofa, egyenes rúd Pelham.

Termékkód: 317568

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: