Sprenger Novocontact Olív zabla kétszertört Sensogan 16mm

77900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 4 )
Spóroljon EXTRA 15%-ot rendelésén
Másolja be a kódot: SAVE15
A minimum rendelési érték 22000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 2023.02.05-ig. Nem érvényes az Mountain Horse, PS of Sweden, Karlslund & Weatherbeeta márkákra.
Mérettáblázat
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Vissza

When measuring the bit size, always measure the length from the inside of one bit ring (or cheekpiece) to the inside of the opposite one. Make sure the bit is straightened. The thickness of the bit is always measured just inside the bit ring. When placed in the horse’s mouth, there should be max. 5mm (¼") play on either side of the bit.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 14900 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Egyedien formált, különösen gyengéd modell.
A Novocontact zablákat egyedi ovális forma létrehozására tervezték, amely kiszélesíti a nyelv érintkezési felületét, miközben általa a lovas állandó kapcsolatot tud fenntartani.
Amint a lovas adja a szársegítséget, a szájrész előre fordul és az érintkezési felület keskenyebbé válik, pontosabb és hatékonyabb kommunikációt biztosítva.
A Novocontact zablák javítják a ló és a lovas interakcióját a jobb érintkezés és a zabla elfogadása érdekében.
A kétszertört novocontact zabla használata ideális azoknak a lovaknak, amelyek időnként hajlamosak a kéz ellen menni, de túl érzékenyek ahhoz, hogy erősebb zablával lovagolják őket.
Az olív szájszeglet alkalmas az érzékeny lovaknak, mivel megakadályozza a szájszél becsípését, ami a mobilis karikák esetén előfordulhat.
Ezeknek a zabláknak jellemző tulajdonsága az ovális karika, amely a szájrészhez van rögzítve és a zablát stabilan tartja a szájban.
Ezenkívül megakadályozza a zabla szájon át történő behúzását, lehetővé téve a KK ULTRA szájrész számára, hogy gyengéd nyomást irányítson a nyelv központi pontjára.


Termékkód: 301697

Vélemények elolvasása:

Szín: