« Vissza / / Nyeregalátétek / Nyeregemelok / Bárányszormés Nyeregemelok

Horze Horze Harleigh Bárányszőrmés Nyeregemelő

RRP: -12% off
52990 Ft
RRP: 59990 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 19 )
Szín: Fekete
Fekete Horze Harleigh Bárányszőrmés Nyeregemelő
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Ez a korrekciós nyeregemelő a tökéletes bárányszőrmével bélelt modell a komfortért és az ideális támogatásért és illeszkedésért bármely nyereghez.

A jól illeszkedő nyereg a legfontosabb ajándék, amit lovának adhatsz, miközben a hátán ülsz. A Horze Harleigh Correction Pad a tökéletes korrekciós emelőpárna a nyeregproblémák kiküszöbölésére. A nem megfelelően illeszkedő nyereg fájdalmat és kényelmetlenséget okoz, és végül a nyereg hibás viselését okozza. A puha báránybőr betét magas torokkal rendelkezik, hogy enyhítse a ló marterületére nehezedő nyomást, és ennek a fényűző betétnek az ütéselnyelő minősége légáteresztő. Elvezeti a nedvességet a hátáról, és lehetővé teszi a szabad lovaglást. A Horze Harleigh Correction Pad úgy lett kialakítva, hogy megszabadítsa a ló gerincét a rosszul illeszkedő nyereg által okozott interferenciától, és a csatorna tartja a nyomást a legérzékenyebb területen. A teljesen állítható betéthez négy filcbetét készlet tartozik az egyéni illeszkedés érdekében.

Tulajdonságok:

  • Anatómiai korrekciós betét A zsebekben található 4 darab filcpárna lehetővé teszi a könnyű beállítást Magasra vágott torok a marás kényelméért Teljesen bélelt és szegélyezett báránybőrrel. Légáteresztő kanócok nedvesítik a testtől. Minden nyereghez illeszkedik Lengéscsillapító a nyomás elosztása érdekében Kiváló növekvő lovak számára, még mindig izmokat építenek Egyedi illeszkedéshez további filcbetét is elérhető (cikkszám: 17611)

Anyagösszetétel:

Anyagok: Pamut szövet természetes valódi bárányszőrmés béléssel.

Mosási útmutató:

Kézi mosás, függesztve szárítás

Termékkód: 17609

63% a vásárlóknak mondja, hogy ez a termék nagy szabású, 0% a vásárlóknak mondja, hogy ez a termék kicsi szabású
Kicsi
0
Normál
6
Nagy
10

Vélemények elolvasása:

Szín: