« Vissza / / Nyeregalátétek / Nyeregemelok / Bárányszormés Nyeregemelok

Horze Horze Harleigh Bárányszőrmés Nyeregemelő

67900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 19 )
Szín: Fekete
Fekete Horze Harleigh Bárányszőrmés Nyeregemelő
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 14900 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Ez a korrekciós nyeregemelő a tökéletes bárányszőrmével bélelt modell a komfortért és az ideális támogatásért és illeszkedésért bármely nyereghez.

A jól illeszkedő nyereg a legfontosabb ajándék, amit lovának adhatsz, miközben a hátán ülsz. A Horze Harleigh Correction Pad a tökéletes korrekciós emelőpárna a nyeregproblémák kiküszöbölésére. A nem megfelelően illeszkedő nyereg fájdalmat és kényelmetlenséget okoz, és végül a nyereg hibás viselését okozza. A puha báránybőr betét magas torokkal rendelkezik, hogy enyhítse a ló marterületére nehezedő nyomást, és ennek a fényűző betétnek az ütéselnyelő minősége légáteresztő. Elvezeti a nedvességet a hátáról, és lehetővé teszi a szabad lovaglást. A Horze Harleigh Correction Pad úgy lett kialakítva, hogy megszabadítsa a ló gerincét a rosszul illeszkedő nyereg által okozott interferenciától, és a csatorna tartja a nyomást a legérzékenyebb területen. A teljesen állítható betéthez négy filcbetét készlet tartozik az egyéni illeszkedés érdekében.

Tulajdonságok:

  • Anatómiai korrekciós betét A zsebekben található 4 darab filcpárna lehetővé teszi a könnyű beállítást Magasra vágott torok a marás kényelméért Teljesen bélelt és szegélyezett báránybőrrel. Légáteresztő kanócok nedvesítik a testtől. Minden nyereghez illeszkedik Lengéscsillapító a nyomás elosztása érdekében Kiváló növekvő lovak számára, még mindig izmokat építenek Egyedi illeszkedéshez további filcbetét is elérhető (cikkszám: 17611)

Anyagösszetétel:

Anyagok: Pamut szövet természetes valódi bárányszőrmés béléssel.

Mosási útmutató:

Kézi mosás, függesztve szárítás

Termékkód: 17609

63% a vásárlóknak mondja, hogy ez a termék nagy szabású, 0% a vásárlóknak mondja, hogy ez a termék kicsi szabású
Kicsi
0
Normál
6
Nagy
10

Vélemények elolvasása:

Szín: