« Vissza / Márka / Neue Schule Bits

Neue Schule Bits NS Bits Könnyű Mors L'Hotte Weymouth 12 mm-es 7 cm-es szár

107900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Csatlakozzon most a Horze Clubhoz! Spóroljon -20% EXTRA!
Másolja be a kódot: HORZECLUB
Csak a Horze Club tagjai számára érvényes. A rendelés minimális értéke 4000Ft. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, akkor az arányosan csökkentett értékű árut térítjük vissza. Nem érvényes a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2023.10.15-ig.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva NS Bits Könnyű Mors L'Hotte Weymouth 12 mm-es 7 cm-es szár
Mérettáblázat
A B
Vissza

When measuring the bit size, always measure the length from the inside of one bit ring (or cheekpiece) to the inside of the opposite one. Make sure the bit is straightened. The thickness of the bit is always measured just inside the bit ring. When placed in the horse’s mouth, there should be max. 5mm (¼") play on either side of the bit.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Nincs elég hely a lovának a szájában ahhoz, hogy kényelmesen elférjen egy páros szett? Az NS Lightweight Mors L'Hotte Weymouth (francia járda) ideális olyan lovak számára, akiknek nincs sok helyük a szájban, de rendkívül előnyös az erős, de egyben érzékeny lovak számára is. Mivel extra hely áll rendelkezésre, vastagabb bridoon is alkalmazható, hogy a lovat a nyakat meghosszabbító érintkezésbe nyúljanak. Salox szájrész, rozsdamentes acél pofa, Weymouth bit.

Termékkód: 317488

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: