« Vissza / Márka / Neue Schule Bits

Neue Schule Bits NS Bits cumi Weymouth 16mm 7cm szár

107900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Csatlakozzon most a Horze Clubhoz! Spóroljon -20% EXTRA!
Másolja be a kódot: HORZECLUB
Csak a Horze Club tagjai számára érvényes. A rendelés minimális értéke 4000Ft. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, akkor az arányosan csökkentett értékű árut térítjük vissza. Nem érvényes a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2023.10.15-ig.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva NS Bits cumi Weymouth 16mm 7cm szár
Mérettáblázat
A B
Vissza

When measuring the bit size, always measure the length from the inside of one bit ring (or cheekpiece) to the inside of the opposite one. Make sure the bit is straightened. The thickness of the bit is always measured just inside the bit ring. When placed in the horse’s mouth, there should be max. 5mm (¼") play on either side of the bit.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Forradalmian egyedi koncepció a Weymouth dizájnban – az első a maga nemében! Ez a kialakítás gyakran előnyös a „rövid mosoly” (kis távolság az ajak sarkától a pofaig), az érzékeny, elfoglalt száj vagy a nyelv kikerülése, illetve a lovak esetében, amelyek légzési és nyelési nehézségeket tapasztalnak, ha fejlett körvonaluk van. Az NS cumi az egész nyelvet lenyomja, sokkal hátrébb, nagyobb légutakat hozva létre, javítva a ló légzési és nyelési képességét. A légúti szűkületet jelezheti egy feszült ló, amely túlzottan nyálas, vagy akár gurgulázó hangot ad ki. Szintén előnyös, ha a nyelv kijátszása szokásos, mivel sokkal kevesebb hely áll a ló számára, hogy sikeresen visszahúzza a nyelvét, lenyomja a szájrészt, vagy túljusson rajta.

Termékkód: 317489

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: