« Vissza / Márka / Neue Schule Bits

Neue Schule Bits NS bitek telivér Weymouth 12mm 7cm szár

107900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Csatlakozzon most a Horze Clubhoz! Spóroljon -20% EXTRA!
Másolja be a kódot: HORZECLUB
Csak a Horze Club tagjai számára érvényes. A rendelés minimális értéke 4000Ft. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, akkor az arányosan csökkentett értékű árut térítjük vissza. Nem érvényes a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2023.10.15-ig.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva NS bitek telivér Weymouth 12mm 7cm szár
Mérettáblázat
A B
Vissza

When measuring the bit size, always measure the length from the inside of one bit ring (or cheekpiece) to the inside of the opposite one. Make sure the bit is straightened. The thickness of the bit is always measured just inside the bit ring. When placed in the horse’s mouth, there should be max. 5mm (¼") play on either side of the bit.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Szenved a ló rúdérzékenységben? Ez a fúvóka finom, domború ívet rajzol ki, amely 45°-os szögben előre van szögezve az arc száraihoz, ami finom egyenletes nyomást eredményez a nyelv felett, és csökkenti a bár nyomást. Az olyan fajták kényelmének elősegítése, mint a telivér és az arabok, akiknek általában vékonyabb a bőre, érzékenyebbek, szögletesek. Ha egy ló nem viszi előre az érintkezőt, vastagabb bridoont lehet alkalmazni, hogy a lovat arra ösztönözzük, hogy az érintkezőbe nyújtózkodjon, meghosszabbítva a nyakát. Salox szájrész, rozsdamentes acél pofa, Weymouth bit.

Termékkód: 317518

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: