« Vissza / Márka / Neue Schule Bits

Neue Schule Bits NS Bit Indító Weymouth 16mm 7cm Szár

107900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Csatlakozzon most a Horze Clubhoz! Spóroljon -20% EXTRA!
Másolja be a kódot: HORZECLUB
Csak a Horze Club tagjai számára érvényes. A rendelés minimális értéke 4000Ft. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, akkor az arányosan csökkentett értékű árut térítjük vissza. Nem érvényes a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2023.10.15-ig.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva NS Bit Indító Weymouth 16mm 7cm Szár
Mérettáblázat
A B
Vissza

When measuring the bit size, always measure the length from the inside of one bit ring (or cheekpiece) to the inside of the opposite one. Make sure the bit is straightened. The thickness of the bit is always measured just inside the bit ring. When placed in the horse’s mouth, there should be max. 5mm (¼") play on either side of the bit.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Ajánlott lova bevezetőjeként a Weymouthba (nyugodt elfogadás). Az érzékeny száj számára is rendkívül előnyös. Enyhe, ergonomikus kialakítású Weymouth, amely jól visszaül a szájba a nyelv vastagabb, kevésbé érzékeny területén. Erősen ajánlott a lovad első Weymouth-ja, mivel elősegíti az ellazult elfogadást, arra ösztönzi a lovat, hogy nyújtsa meg a nyakát, lágy, következetes kontaktussá nyújtva. Salox szájrész, rozsdamentes acél pofa, Weymouth bit.

Termékkód: 317514

Vélemények elolvasása:

Szín: