« Vissza / / /

LeMieux LeMieux Euro Jump Nyeregalátét

32990 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 3 )
Spóroljon 16%-ot rendelésén
Másolja be a kódot: SAVEMORE
Vásároljon még 18000Ft-ért, spóroljon 12%-ot. Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 16%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 5€-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2023.03.26-ig.
Szín: Bonnie Blue
Bonnie Blue LeMieux Euro Jump Nyeregalátét
Black LeMieux Euro Jump Nyeregalátét
DB/AB LeMieux Euro Jump Nyeregalátét
WH/AB LeMieux Euro Jump Nyeregalátét
Egy méret
Partner termék

Ez a tétel az egyik beszállító partnerünktől érkezik. Ilyen termék a rendelésében késlelteti a kiszállítási időt a teljes rendelésére. Kérjük, figyelmesen nézze át a megjelölt várható kézbesítési dátumot a fizetésnél.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 14900 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az új EuroJump sorozat izgalmas együttműködést jelent Scott Brash-al, a világ 1. számú díjugratójával. Ezeket a nyeregalátéteket úgy fejlesztették ki, hogy pontosan illeszkedjenek a modern ugrónyergek fazonjához. Hátul felfele íveltek, hogy elkerüljék a lovas lábának beakadását. Az új, szuperlágy Bambusz bélés elnyeli & szabályozza az izzadtságot a nyereg alatt, valamint csodás kényelmes és biztonságot nyújt. Az új, lineáris steppelési mintát a kiváló minőségű velúr külső felület és az összehangolt fonat egészíti ki. A szélesebb hevederszíj három belső rögzítő hurkot tartalmaz, hogy több heveder csatolási opciót biztosítson.

Termékkód: 313507

Vélemények elolvasása:

Szín: