Nyári-Ekcéma Nyakas Légytakaró fix Nyakkal

58390 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Szín: Black/White
Black/White Bucas Nyári-Ekcéma Nyakas Légytakaró fix Nyakkal
Mérettáblázat
Partner termék
Vegye számításba 8 hogy plusz napok szükségesek a kézbesítéshez.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 14900 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
100 napos visszaküldési politika

Leírás

Óriási sikert aratott Bucas Buzz Off Zebrás termékcsaládjával a vállalat kifejlesztett egy hasonló Bucas Zebra csíkot tartalmazó szövetet, amely megakadályozza, hogy a kisebb zavaró, csípő rovarok, szúnyogok, legyek elérjék a lovat.
A nyári ekcéma által okozott viszketési problémák kulcsa a megelőzés, biztosítsa lova betakarását, mielőtt megérkeznek a kellemetlen szúnyogok és segítsen elkerülni ezt a kellemetlen jelenséget.
Az első a maga nemében, ez a nyári ekcémás viszketés elleni légytakaró zebra-szerű csíkokkal, mely megakadályozza, hogy a lóféléket megharapják a zavaró harapós legyek és a nagyobb, agresszív böglyök, hiszen a tudósok által bizonyítottan megzavarják őket a zebra csíkok.
Ez az egyedülálló Nyári Ekcéma okozta Viszketés Elleni Zebrás Takaró egy speciálisan kifejlesztett anyagból készült, amely megakadályozza a legkisebb rovarok bejutását is.
Különös figyelmet fordítottak a sörény- és farokterületekre azáltal, hogy biztosítják védelmüket, megakadályozva a viszketés kialakulását - amely a szinonimája a Nyári Ekcémának.
Kialakítása teljes testet védő, fülig érő nyakkal, amely a sörény egész területét lefedi.
Egy rugalmas, levehető hasvédő takarja könyöktől ágyékig, gondoskodva a ló teljes testének védelméről.
Lépésbetétek gondoskodnak a mozgásszabadságról és a nagyméretű farokvédő befedi a nagyon problémás területet, megelőzve, hogy az apró harapó legyek elérjék a farokrészt.
A lábszíjak biztosan a helyén tartják, amíg a ló kint tartózkodik és az átfedő, párnázott és bélelt első csatolás biztosítja a kényelmet, függetlenül attól, hogy a lovának mennyi ideig kell viselnie.
A Bucas Nyári Ekcéma Elleni Zebrás Légytakaró UV-védelmet is nyújt lovaknak, megakadályozva a leégést és elkerülve a bunda kifehéredését.


Termékkód: 316889

Vélemények elolvasása:

Szín: