« Vissza / Márka / Incrediwear

Incrediwear Incrediwear keringési torna kötszerek

40790 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Csatlakozzon most a Horze Clubhoz! Spóroljon -20% EXTRA!
Másolja be a kódot: HORZECLUB
Csak a Horze Club tagjai számára érvényes. A rendelés minimális értéke 4000Ft. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, akkor az arányosan csökkentett értékű árut térítjük vissza. Nem érvényes a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2023.10.15-ig.
Szín: Black
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A fásli megakadályozza a sérüléseket az edzés során, lerövidíti az erőkifejtés & betegség utáni felépülési időt, és praktikus hűtőhatást biztosít vízzel való érintkezéskor.

A speciális Incrediwear Equine Technology az anyagba szőtt germánium és szén félvezetőkön alapul. A testhő általi stimuláció során negatív töltésű ionok szabadulnak fel, amelyek serkentik a sejtrezgést és ezáltal fokozzák a véráramlást: A célszövet lényegesen több oxigénnel és tápanyaggal látja el. A regenerációs és gyógyulási folyamatokhoz a ló szervezetének több tápanyagra van szüksége az érintett szövetben a teljesítmény helyreállításához. Ez vonatkozik mind az edzések vagy versenyek során fellépő intenzív stressz utáni fázisokra, mind az akut sérülésekre, gyulladásokra és hasonlókra. Az Incrediwear Equine termékek azonnal kibontakoztatják hatásukat, amint érintkezésbe kerülnek a ló testével, így rendkívül rugalmasak a sérülések kezelésében vagy tiszta wellness termékként. Az Incrediwear mellőzi a kompressziót és a további hőtermelést, így a termékek gyulladásokra és különféle sérülésekre is használhatók. Az Incrediwear Equine kötszerek különleges előnye: Nedves állapotban úgy néznek ki, mint egy jégcsomag. A mély szövetek lehűlnek, miközben a testhő a bőr felszínén és a kötszereken távozik. Nincs szükség hűtőcsomagra, és a hatás végtelenül gyakran megismételhető.

Tulajdonságok:

  • Alkalmas aktív edzés előtt, alatt és után Kimutathatóan növeli a vérkeringést, a tápanyagellátást és a nyirokáramlást Csökkentheti a sérülések kockázatát edzés közben Jéghatást biztosít vízzel érintkezve Alkalmas irritációra, duzzanatokra stb. Végtelenül gyakran alkalmazható - nincs újratölthető elem / elem szükséges

Anyagösszetétel:

77% poliészter (germánium/karbonizált faszén beágyazva) /21% spandex / 2% nejlon.

Mosási útmutató:

Mossa melegen vagy hidegen, kímélő ciklusban – maximum 40°-ig. Laposra terítve száradni. Ne centrifugálja, fehérítse, vasalja vagy vegytisztítsa.

Termékkód: 340942

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: