« Vissza / / Ápolószerek / Elsosegély / Hűtő- & Melegítő Gélek

Trikem Trikem Liniment gél

4490 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
0.25 l (17960 Ft / l)
( 1 )
Akár 60 % megtakarítás a tavaszi és nyári termékeken
+ EXTRA 19 % kedvezmény a Horze & B Vertigo árából
+ EXTRA 9 % kedvezmény más márkákra
Másolja be a kódot: SUN-DEAL
A minimum rendelési érték 40000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 22.07.2024.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Trikem Liniment gél
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Lókúra a fájó izmokra Svédország leghíresebb linimentje, amelyet több mint 50 éve használnak embereken és állatokon. A Radital Liniment egy hatékony, kettős hatású liniment, amely helyileg fokozza a véráramlást, csökkenti a gyógyulási időt és enyhíti az alkalmi fájdalmakat. Lovakon jó hatással van a szélgörcsökre. A linimentet évezredek óta használják az izmok, inak és ízületek kellemetlen érzéseinek megelőzésére és enyhítésére. A RADITAL a leghatékonyabb liniment. Eleinte lehűl, majd hosszan egyenletes melegre kapcsol. Széles körben használják az élsportban, az általános gyakorlatokban, valamint a gyógytornászok, masszőrök és az idősgondozásban. A RADITAL nagyon erős pozícióval rendelkezik a lópiacon, különösen az ügető- és versenylovak terén. Folyékony és gél formában is kapható. Állatoknál folyadékként használják, mert könnyebben behatol a szőrzetbe. A gélt leggyakrabban azok használják, akik helyileg dörzsölik be a kenőcsöt, és egy kicsit könnyebben használható embereken.

Anyagösszetétel:

Adagolás: A kenőcs mennyisége erősen egyéni. Óvatosan alkalmazza, és növelje a mennyiséget a nagyobb hatás érdekében. Körülbelül 10 perc múlva jön fel a hő, ezért az elején nyugodjon meg, mielőtt megtanulta, hogyan működik a liniment a legjobban. ÖSSZETEVŐK: Mentol. Kámfor. Eukaliptol. Etanol. Víz.

Termékkód: 25067

Vélemények elolvasása:

Szín: